Baskan Zolan, 'Gazetecilik Çok Kutsal Bir Meslek'

10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basin çalisanlarinin bu özel gününü kutlayan Baskan Zolan, gazetecilerin her türlü zor sartlar altinda vatandaslarin haber alma özgürlügü için gayret ettigini ifade ederek “Gazetecilik çok kutsal bir meslek” dedi.

Baskan Zolan, 'Gazetecilik Çok Kutsal Bir Meslek'


Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarete, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Baskani Osman Nuri Boyaci, yönetim kurulu üyeleri ve cemiyet üyesi basin mensuplari katildi.

Boyaci, 1961’den bu yana 10 Ocak tarihinin basin çalisanlar için özel bir gün oldugunu ifade ederek Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ne nazik ziyareti ve yerel basina destekleri nedeniyle Baskan Osman Zolan’a tesekkür etti. Baskan Zolan ise, gece gündüz demeden zor sartlar altinda vatandaslarin haber alma özgürlügü için görev yapan tüm gazetecilere kolayliklar dileyerek 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü kutladi. Baskan Zolan, "Gazetecilik çok kutsal bir meslek. Caniniz pahasina insanlarimizi bilgilendirmek adina kosturuyorsunuz. Sizlere kolaylik diliyorum. Dogru, ilkeli, tarafsiz bir sekilde vatandaslarimiza haber sunmak için gayret ediyorsunuz. Hemsehrilerim ve kendi adima sizlere çok tesekkür ediyor ve sizleri tebrik ediyorum" dedi.



“Her zaman yaninizdayiz”

Görevi basinda hayatini kaybeden gazetecileri rahmetle anan Baskan Zolan, "Biz sizlerle uzun yillardir bir ve beraberiz. Her zaman yaninizdayiz. Sehrimizin marka degerlerini tanitmak üzere güzel haberler yapiyor, bunlari ulusal düzeye tasiyorsunuz. Emeklerinize saglik. Birlikte daha güzel günlere ulasmayi diliyorum" diye konustu.

Baskan Zolan, daha sonra günün anisina Denizli Gazeteciler Cemiyeti Baskani Boyaci’ya çiçek takdim etti, basin mensuplariyla hatira fotografi çektirdi. DGC Baskani Boyaci’da 100. Yil Anisina Pamukkale Fotograf Sergisi’nde sergilenen Baskan Zolan ve esi Berrin Zolan’in Pamukkale travertenlerinde yer alan fotografini Baskan Zolan’a hediye etti.
Kaynak: İHA