Baskan Orkan Gençlerle Biraraya Geldi

7’den 70’e toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelen Karesi Belediye Baskani Dinçer Orkan, Balikesir Büyüksehir Belediyesi tarafindan kurulan Dijital Gençlik Merkezi (DGM)’de oyuncu gençlerle bulustu. Baskan Orkan, tesisi Balikesir’e kazandiran Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz’a da tesekkür etti.

Baskan Orkan Gençlerle Biraraya Geldi
Karesi Belediye Baskani Dinçer Orkan, toplumun tüm kesimleriyle bulusmalarini sürdürüyor. Göreve basladigi günden buyana sürekli 7’den 70’e, toplumun tüm kesimleriyle bulusarak, talep ve isteklerini dinleyen ve belediye çalismalarini anlatan Baskan Orkan, son olarak oyuncu gençlerle bulustu. Balikesir Büyüksehir Belediyesi tarafindan kurulan Dijital Gençlik Merkezi (DGM)’yi ziyaret eden Baskan Orkan, oyuncu gençlerle bulustu. Baskan Orkan’a ziyaretinde AK Parti Karesi Ilçe Baskani Hakan Aka’da eslik etti.

Baskan Yilmaz’a tesekkür

Ziyaretinde oyuncu genç ve çocuklarin turnuvalarini izleyen Baskan Orkan, gençlere eslikte etti. Oyun konsolunda gençlerle oyun oynayan Baskan Orkan, merkezde düzenlenen diger aktiviteler hakkinda da bilgiler aldi. Balikesir’e böyle bir yatirimi kazandirdigi için Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz’a tesekkür eden Baskan Orkan, gençlerin ve çocuklarin önemine vurgu yapti. Baskan Orkan, “Balikesir Büyüksehir Belediye Baskanimiz Yücel Yilmaz’a böyle güzel bir tesisi Balikesir’e kazandirdigi için tesekkür ediyoruz. Gençlerimiz bu tür tesislerde hem e-spor yapabiliyor hem de sosyalleserek, hos zamanlar geçiriyor” dedi.

Karesi Belediyesi’nin de gençler ve çocuklar için sportif faaliyetlerini gerçeklestirebilecegi semt spor sahalari, hali sahalar ile oyun ve yesil alanlar kazandirdigini ifade eden Baskan Orkan, özellikle gençlerin teknoloji üretebilecegi Karesi Belediyesi Insansiz Hava Araci Uygulamali Egitim ve Teknoloji Merkezi’nin yakin zamanda hizmete girecegini hatirlatti.
Kaynak: İHA