AK Parti Teskilati Gazetecilerle Bulustu

AK Parti Karabük Milletvekili Durmus Ali Keskinkiliç ve AK Parti Il Baskani Ferhat Salt, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü dolayisiyla kentteki ulusal ve yerel basin mensuplariyla bir araya geldi.

AK Parti Teskilati Gazetecilerle Bulustu
Safranbolu’da bir restoranda düzenlenen programda konusan Milletvekili Keskinkiliç, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü tebrik etti.

Gazetecilerin toplumun güvenilir, dogru ve tarafsiz haber almasi için her daim haber ve bilgi pesinde kostugunu belirten Keskinkiliç, "Gece gündüz demeden kamuoyunu dogru bilgilendirmeyi görev edinmis ve her türlü sartta haber pesinde kosan tüm çalisan gazetecilerimizin bu anlamli gününü bir kez daha kutluyor, çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi.

Il Baskani Salt da gazetecilerin gecesini gündüzüne katarak çalistigini vurguladi.

Kamuoyunun bilgilenme hakkinin basin mensuplari vasitasiyla yerine getirildigini ifade eden Salt, "Her hal ve sartta oldugu gibi gece gündüz büyük özveri ve gayretle toplumun haber alma hakkini temin eden muhabirinden kameramanina, foto muhabirinden editörüne, spikerinden yayin yönetmenine, medya sektöründe emek harcayan herkese tesekkür ediyorum” diye konustu.

Toplantiya, Il Genel Meclis Baskani Ahmet Sözen, AK Parti Karabük Il Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Karabük Merkez Ilçe Baskani Yavuz Hüsam, AK Parti Il Kadin Kollari Baskani Hülya Uluçay, AK Parti Il Gençlik Kollari Baskani Semih Can Güzel katildi.

Kaynak: İHA