Yurdagül, MHP Genel Merkezindeydi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Il Baskani Adem Yurdagül, hafta sonunda gerçeklestirecegi il kongresi öncesinde Ankara’da ziyaretlerde bulundu.

Yurdagül, MHP Genel Merkezindeydi
Parti genel merkezine giden ve burada bir takim temaslarda bulunan Baskan Yurdagül, Genel MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’ye de Erzurum’un selamlarini iletti. Beraberinde Teskilatlardan Sorumlu Il Baskan Yardimcisi Cihan Aksakal ve Ispir Belediye Baskani Ahmet Coskun’la birlikte önce Genel Baskan Bahçeli’yi makaminda ziyaret eden Adem Yurdagül, “Genel Baskanimiz, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendiyi ziyaret ederek, çalismalarimiz hakkinda bilgilendirmeler yaptik. Yol basçimiz degerli büyügümüzün emir ve talimatlarini aldik. Dadaslara olan derin muhabbeti ve selamini tüm hemserilerimize iletmemizi istedi” dedi.

Yalçin’i da ziyaret etti

MHP Erzurum Il Baskani Adem Yurdagül daha sonra MHP’nin Teskilatlardan Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Semih Yalçin’a konuk oldu. Yalçin’a teskilat çalismalari ve bir süre önce gerçeklestirilen ilçe kongreleri hakkinda bilgiler aktaran Yurdagül, “Teskilatlardan Sorumlu Genel Baskan Yardimcimiz ve degerli büyügümüz Semih Yalçin hocamizi ziyaret ederek, Erzurum’da teskilatimiz ve Cumhur Ittifakimizin çalismalarini ilettik. Bu vesile ile degerli büyügümüzün tecrübelerinden ve görüslerinden istifade ederek çalismalarimiza hiz verecek ve büyüklerimizi mahcup etmeyerek daha azimli, daha güçlü bir sekilde sehrimize hizmet etmeyi sürdürecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA