Nazli Ece'nin Ölümüne Iliskin Yeni Detaylar

Sakarya’nin Serdivan ilçesinde 20 yasindaki üniversite ögrencisi Nazli Ece Akil’in ölümüne iliskin yeni detaylar ortaya çikti. Bir hafta önce dogum günü olan genç kizin, hormonal bozukluk sebebiyle ilaç kullandigi ve psikolojik sorunlari oldugunu ögrenilirken, komsusu yasananlari anlatarak, "Sakin, efendi bir kizdi. Biz birkaç kez karsilastik ve bir kötülügünü görmedik. Ölüm sebebi için astim krizi dediler" dedi.

Nazli Ece'nin Ölümüne Iliskin Yeni Detaylar
Edinilen bilgiye göre, Sakarya Üniversitesi’nde okuyan 20 yasindaki Nazli Ece Akil’den arkadaslari bir süre haber alamadi. Bunun üzerine Akil’in arkadaslari dün Serdivan ilçesindeki ikametine gitti. Kapinin açilmamasi üzerine camdan içeri giren arkadaslari aci manzara ile karsilasti. Akil’i yerde hareketsiz sekilde bulunmasi üzerine durum 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirildi.

Ihbarla olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese ulasan saglik ekiplerince yapilan kontrollerde genç kizin hayatini kaybettigi tespit edildi. Nazli Ece Akil’in cansiz bedeni, yapilan otopsi sonrasinda Ankara’dan gelen ailesine teslim edildi.

Bir hafta önce dogum günü oldugu ögrenilen genç kizin ayni zamanda hormonal bozukluk sebebiyle ilaç kullandigi ve psikolojik sorunlari oldugu ögrenildi.

"Sakin, efendi bir kizdi"

Hayatini kaybeden genç kizin komsusu Semire Gümüs, "Dün saat 14.00-15.00 gibi yemek yerken binaya polislerin girdigini gördük. O esnada da bir çocuk bagiriyordu binanin içerisinde, bizde öyle olunca yukariya çiktik kizin vefat ettigini ögrendik. Sakin, efendi bir kizdi. Biz birkaç kez karsilastik ve bir kötülügünü görmedik. Sasirdik ve üzüldük böyle bir olay olmasina. Binada ‘arkadasim öldü’ diye çocugun çigliklari yankilaniyordu. Biz onu duyup çiktik. Arkadasi, kizdan haber alamayinca bina yöneticisini aramis. Onunla birlikte balkondan girmisler. Zaten kapiyi açtiklarinda aci manzarayla karsilasmislar. Daha sonrasinda polis ve ambulans geldi. Üniversite ögrencisi, 1 seneden beri burada oturuyor ama hiçbir kötülügünü görmedik. Üzüldüm tabii. Kim bilir annesi ne hayallerle göndermistir buraya. Hepimiz etkilendik. Bende bir kiz annesiyim, çok agladim. Ölüm sebebi için astim krizi dediler" dedi.

Kaynak: İHA