Mardin'de Üniversite Ögrencilerinin Ihtiyaci Karsilanacak

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun baskanliginda, 2023-2024 akademik yili öncesi ögrencilerin huzurlu ve güvenli sekilde egitime devam etmesi için mevcut durum ve ihtiyaçlar görüsüldü.

Mardin'de Üniversite Ögrencilerinin Ihtiyaci Karsilanacak
Toplantida, ögrencilerin yurt ve beslenme ihtiyaçlarinin yani sira okula ulasimlarinin sorunsuz sekilde gerçeklesmesi için yapilan çalismalar degerlendirildi. Ayni zamanda ögrencilerin okula ulasimlarinin rahat ve sorunsuz yapilabilmesi için de çalismalar gözden geçirildi.

Vali Tuncay, toplantida yaptigi konusmada Mardin Artuklu Üniversitesi’nde egitim gören ögrencilerin basariya giden yolda her türlü ihtiyacinin güvenli ve hizli sekilde karsilanacaginin altini çizerek, “Ögrencilerimizin Mardin’imizde bulunduklari süre boyunca huzurlu ve basarili bir egitim ortaminin saglanmasi için üniversitemiz basta olmak üzere tüm kurumlarimiz faaliyetlerini özenle sürdürmektedir ve sürdürecektir. Yil boyunca da ögrencilerimizin her türlü ihtiyaç ve talepleri devletimiz tarafindan saglanmaya devam edecektir" dedi.

Toplantiya, Il Jandarma Alay Komutani Tuggeneral Idris Tataroglu, Il Emniyet Müdürü Cebrail Bugday, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ibrahim Özcosar, Gençlik ve Spor Il Müdürü Beytullah Birlik ve Yurt Hizmetleri Müdürü Ümit Serçek katildi.

Toplanti yapilan degerlendirme ve görüs alisverisinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA