Istanbul Valisi Davut Gül Selin Vurdugu Halkali Gümrük'te Incelemelerde Bulundu

Istanbul Valisi Davut Gül selin vurdugu Halkali Gümrük’te incelemelerde bulunup ekiplerden bilgi aldi. Gül, “Burada ki temel mesele derenin tasmis olmasi. Dere tasmasa bir sikinti yok” dedi.

Istanbul Valisi Davut Gül Selin Vurdugu Halkali Gümrük'te Incelemelerde Bulundu
Istanbul’da etkili olan saganak yagis, birçok ilçede sel baskinlarina neden oldu. Halkali Gümrügü’nde bulunan araçlar sulara gömülürken, çalisanlar ise uzun süre bir binada mahsur kaldi. Ekiplerin çalismalari devam ederken Istanbul Valisi Davut Gül’de Gümrüge gelerek incelemelerde bulundu. Gül ekiplerden bilgi aldi.

Derenin tasmasiyla Gümrügü su bastigini vurgulayan Istanbul Valisi Davut Gül, “Ilçelerimizi geziyoruz. Küçükçekmece’de arkadaslarimizi ziyaret ettik. Hem konteynerler zarar görmüs. Tirlarin yogun su basmasindan dolayi gördügü zararlar var. Diger ilçelerden gelen suyla derenin tasmasi sonucu maalesef bu durum ortaya çikti. Arkadaslarimiz suan zararlari tespit etmeye çalisiyorlar. Ortada da yogun bir çamur var. O çamuru kaldirmaya gayret ediyorlar. Burada ki temel mesele derenin tasmis olmasi. Dere tasmasa bir sikinti yok” dedi.

Kaynak: İHA