Gültak Açiklamasi 'Zabitamizi Her Yönüyle Güçlü Ve Etkili Bir Hale Getirdik'

Akdeniz Belediye Baskani Gültak, göreve geldiklerinde zabita biriminin her yönüyle zayif oldugunu belirterek, "Birimin makam, araç, motosiklet ve daha birçok eksigi vardi. Fakat bizim dönemimizde tüm eksikleri giderip zabitamizi her yönüyle güçlü ve etkin bir hale getirdik” dedi.

Gültak Açiklamasi 'Zabitamizi Her Yönüyle Güçlü Ve Etkili Bir Hale Getirdik'
Gültak, Zabita Teskilatinin kurulusunun 197’inci yildönümü dolayisiyla Zabita Müdürlügü personeli ve aileleriyle bir araya geldi. Bir otelde düzenlenen toplantiya baskan yardimcilari ve birim müdürleri ile birlikte Mezitli Belediyesi Zabita Müdürü Hüseyin Solak ile Toroslar Belediyesi Zabita Müdürü Alim Sevim de katildi.

Programda konusan Akdeniz Belediyesi Zabita Müdürü Ufuk Sivaslioglu, “Akdeniz Zabitasi, belediyemizin aynasi, halk ile belediye arasinda bir köprüdür. Halk, zabitaya bakarak belediyeye puan verir. Halkin sürekli içinde olan bir müdürlügüz. Dolayisiyla zabita, gerçekten önemli bir birimdir. Baskanimiz da daima arkamizda duruyor ve destegini veriyor. Belediyemizin kit imkânlarina ragmen baskanimizdan aldigimiz bu güç ve destekle denetimlerimizi gerçeklestiriyor, halkimiza hizmet veriyoruz” ifadelerini kullandi.

“Zabitamizin tüm eksiklerini giderip güçlü bir birim haline getirdik”

Akdeniz Belediye Baskani Mustafa Gültak da halkin huzuru, sagligi ve esenligi için çalisan zabita teskilatinin zor ve zahmetli bir hizmet verdigini kaydetti.

“Bu meslekte yük agir, stres büyük” diyen Gültak, “Biz göreve geldigimizde zabita biriminin kadrosu zayifti. Makam, araç ve motosiklet eksigi vardi. Fakat bizim dönemimizde tüm eksikleri giderdik ve zabitamizi her yönüyle güçlü bir hale getirdik. Akdeniz zabitamiz, diger belediyelerle koordineli bir sekilde çalisiyor ve Türkiye’de ses getiren güzel isler, etkili hizmetler yapiyor. Müdürümüz Ufuk Bey ve tüm ekibine tesekkür ediyorum” dedi.



“Tüm personelimin daima yanindayim, çünkü biz bir ekibiz”

Sözlerini, “Akdeniz’de iyi seyler yaptik. Barisi, kardesligi sagladik. Akdeniz’in sokaklarinda muhabbet var, rahat rahat gezebilirsiniz” seklinde sürdüren Gültak; “Akdeniz’e hizmet, proje ve yatirim getirdik. 25 yil sonra İçel merkezde kentsel dönüsüm projeleri bitti. Bunlar önemli projeler, basit isler degil. Spor tesisleri açtik, kadinlar ve gençlerimiz için projelere imza attik. Ve biz bir ekibiz. Çünkü bir belediye baskani tek basina bir sey degildir. Baskan yardimcilari, müdürleri, sefleri, çavuslari vesaire çok önemli. Ekip ne kadar koordineli çalisirsa oradan verim elde edilir. Ben de sürekli ekiplerimizin yanindayim. Buradan da tabi sinerji ortaya çikiyor ve bu da Akdeniz’e yansiyor. Tüm zabita kardeslerimin haftasini kutluyorum, ailenizle birlikte saglik, huzur ve mutluluk diliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA