DISKI'nin Sürdürdügü Çalismada Sona Gelindi

Diyarbakir Su ve Kanalizasyon Idaresi (DISKI) Genel Müdürlügü, yeni yerlesim alanlarinda altyapi ve içme suyu sebeke çalismalarina devam ediyor.

DISKI'nin Sürdürdügü Çalismada Sona Gelindi
DISKI, Sur ilçesi Yigitçavus Mahallesi’nde yürüttügü çalismalar çerçevesinde 10 bin 842 metre içme suyu sebeke hatti ve 350 abone baglantisi gerçeklestiriyor.

Altyapi çalismalari çerçevesinde ise 14 bin 352 metre kanalizasyon sebeke hatti, 270 muayene bacasi, terfi istasyonu ile 309 metre terfi hatti bitme asmasina geldi.

DISKI Genel Müdürü Firat Tutsi, ekipler tarafindan yürütülen çalismalari inceleyerek teknik personelden bilgi aldi.

Çalismalarin kent için önemine deginen Tutsi, “Kent, her geçen gün gelisiyor ve büyüyor. DISKI ekipleri Kentin saglikli bir altyapiya kavusmasi için çalismalarini araliksiz sekilde sürdürüyor. Modern ve konforlu üstyapinin yolu, tamamen saglam bir altyapidan geçmektedir. Altyapisi saglam olarak insa edilen alanlar basta ekonomi olmak üzere birçok avantaj sagliyor. Sur ilçesinin yeni imar alaninda yapmis oldugumuz altyapi çalismalari kentin gelisimine çok büyük katkilar sunacak. Yatirimlarimiz Diyarbakir’imiza hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA