Baskan Büyükkiliç, Tomarza'da Muhtarlarla Bulustu

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Tomarza ilçesinde mahalle muhtarlari ile istisare toplantisi gerçeklestirdi.

Baskan Büyükkiliç, Tomarza'da Muhtarlarla Bulustu


Ilçe belediye dügün salonunda düzenlenen muhtarlar ile istisare toplantisina, Baskan Büyükkiliç’in yani sira AK Parti Tomarza Ilçe Baskani Erhan Sahin, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcilari Ali Hasdal ve Mustafa Türkmen, daire baskanlari, meclis üyeleri ile mahalle muhtarlari katildi.

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi Mehmet Özhaseki’nin de telefon ile muhtarlara hitap ettigi toplantida, Baskan Büyükkiliç, ilçede görev yapan mahalle muhtarlarini tek tek dinledi. Büyükkiliç’in hizmetlerini adeta konusturdugunu vurgulayan Bakan Özhaseki, Kayseri’nin hizmetten yana bir sikintisi olmadigina vurgu yapti.

“ÖNEMLI OLAN SIZLERI DINLEMEK”

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, “Önemli olan sizleri dinlemek” diye seslendigi muhtarlara, “Mümkünse verdigimiz dosyalara taleplerinizi yazarsaniz, söz uçar yazi kalir mantigi içerisinde” diyerek, muhtarlardan taleplerini ve önerilerini aldi.

Büyükkiliç, toplantida muhtarlara seslenerek, yapilan çalismayi önemsedigini ifade etti.

Ilçe genelinde yol, asfalt, kilitli parke gibi hizmetlerin devam edecegini vurgulayan Baskan Büyükkiliç, “Biz birbirimize sahip çikalim, Mevla’m mahcup etmesin. Katilanlara tesekkür ediyor, her birinize saygilar sunuyorum. Sag olun, var olun, Allah’a emanet olun” dedi.

Yapilan ve yapilacak olan hizmetlerin istisare edildigi toplantida mahalle muhtarlarini tek tek dinleyen Baskan Büyükkiliç, muhtarlarin talep ve önerilerini de yazili olarak not aldi.
Kaynak: İHA