Balikesir TCDD Gar Meydaninda Hummali Çalisma

Balikesir Büyüksehir Belediyesi, Vasif Çinar Caddesi, Tren Gari önünde deforme olan yolda trimer kazisi ve sicak asfalt serimi çalismalarini baslatti. Yagmur suyu hatlarinin da rehabilite edildigi çalismalar, persembe gecesine kadar tamamlanacak.

Balikesir TCDD Gar Meydaninda Hummali Çalisma
Balikesir Büyüksehir Belediyesi ilçelerde sicak asfalt serim çalismalarini sürdürürken bir yandan da sehir merkezinde deforme olmus yollari bastan asagiya yeniliyor. Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi, tasit yükü nedeniyle deformasyona ugrayan ve Vasifçinar Caddesi Gar önündeki yolda trimer kazisi yapti, yagmur su hatlari da rehabilite edilerek sicak asfalt serimine baslandi. Bir yanda asfalt serim çalismalari devam ederken bir yandan da Kent Estetigi Daire Baskanligi tarafindan zeytin agaçlarinin yer alacagi kavsak düzenleme çalismalari sürdürülüyor.

“Belediyemiz 24 saat hizmette”

Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz gecenin ilerleyen saatlerinde çalismalari yerinde inceledi. Persembeyi cumaya baglayan gece yolun trafige açilacagini belirten Baskan Yilmaz, “Ekiplerimiz Gar Meydani’nda hummali bir çalisma yürütüyor. Planladigimiz gibi gece boyunca trafigi belirli bir süre kapatip çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bir yandan asfalt atilmis yere serit çekilmisken diger yandan da trimer kazisi ve asfalt yenileme, yagmur suyu hatlarinin organizasyonu yapiliyor. Balikesir’imiz daha güzel olsun diye belediyemiz 24 saat hizmette” dedi.

Kaynak: İHA