Akay Muhtarlarla Birlikte Çözüm Üretiyor

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “Tüm olumsuzluklara ragmen Seyhan’a en iyi hizmeti vermeye devam edecegiz” dedi.

Akay Muhtarlarla Birlikte Çözüm Üretiyor
Muhtarlardan mahallelerindeki sorunlari ve talepleri dinleyen Akay, devam eden ve planlanan hizmetler hakkinda muhtarlari bilgilendirip, sorun ile eksikliklerin giderilmesi için bürokratlara gerekli talimatlari verdi. Seyhan’in her seyin en iyisine layik oldugunu belirten Akay, “Kentimize ve halkimiza en iyi hizmeti vermek için dün oldugu gibi bugün de yarin da mahallelerin ihtiyaçlarini, sorunlarini en iyi bilen muhtarlarimizla birlikte çalisip, birlik ve beraberlik içinde çalismaya devam edecegiz” diye konustu.

Adana halki için çalistiklarini ifade eden Akay, “Pandemi, deprem, ekonomik kriz gibi sorunlarin neden oldugu tüm olumsuzluklara mukabil, daha planli, programli, tasarruf ve üretim odakli bir anlayisla hiçbir hizmeti aksatmadan halkimiz ve kentimiz için çalisiyoruz. Hizmetlerimizi, mahallelerin sorunlarini, mahalle halkinin ihtiyaçlarini en iyi bilen muhtarlarimizin görüs, talep ve önerileriyle öncelik sirasina göre planlayip hayata geçirdik. Böylece kit kaynaklari en dogru sekilde kullanabilme olanagina kavustuk. Desteklerinden dolayi tüm muhtarlarimiza tesekkür ediyorum. Bundan sonra da en iyi hizmeti verebilmek için muhtarlarimizla birlikte çalisip, birlik ve beraberlik içinde her seyin en iyisine layik olan Seyhan’a ve Seyhanliya hizmet edecegiz” ifadelerine yer verildi.

Toplantiya katilan muhtarlar sirayla söz alip, mahallelerinin ihtiyaçlarini, sorunlarini ve taleplerini dogrudan Akay’a aktardi. Akay, mahallelere verilen hizmetleri ve sorunlarin çözümü için planlanan hizmetler hakkinda da muhtarlari bilgilendirdi.
Kaynak: İHA