Sürücünün Üzerine Yürüdügü Kiz Çocugu O Anlari Anlatti

Adana’da bir sürücünün kent karti okutmadigini öne sürdügü 14 yasindaki kiz çocugunun üzerine yürüyüp ona hakaret etmesi anbean görüntülenirken, kiz çocugu o anda çok korktugunu, arkadasinin kendi yerine karti okuttugunu söyledi.

Edinilen bilgiye göre olay, 13 Eylül günü Çukurova ilçesinde meydana geldi. Iddiaya göre 14 yasindaki Elanur Bal, okuldan dönerken kiz arkadasiyla birlikte toplu tasima aracina bindi. Kent karti olmadigi için arkadasi onun yerine karti okuttu. Bir süre sonra toplu tasima sürücüsü A.T. kiz çocuguna araci kullanirken bagirmaya basladi.

Kiz çocugu önce ne oldugunu, soförün kime bagirdigini anlamadi. Daha sonra araci durdurup kiz çocugunun yanina kadar gelip üzerine yürüyerek hakaretler eden sürücü A.T., karti okutmadigini söyleyip, yeniden okutmasini istedi. Bu anlar ise anbean aracin güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi. Elanur Bal, o an çok korktugunu belirterek, “Ilk önce ne oldugunu anlamadim. Benim kartim olmadigi için arkadasim benim yerime basti ben de ona para verdim. Ancak sürücü biz bindikten sonra bagirip çagirmaya basladi.

Ne oldugunu anlamadik. Sonra üzerime dogru yürüyüp bagirip çagirdi. O anlarda çok korktum ve üzüldüm” dedi.

Bal, arkadasinin kent karti okuttugunu ancak sürücünün karti cihazin okumadigini söyledigini belirterek, “Bunu bize düzgünce söylese biz yeniden karti okuturduk. Ama o kadar kisinin içinde bagirip çagirdi beni azarladi. Daha sonra ben karti ikinci kez okuttum. Buna ragmen sürücünün bana karsi olan tavri düzelmedi. Beni inmeyecegim yerde indirmek istedi. Araçta bulunan bir teyzenin karsi çikmasi üzerine vazgeçti. Ben bu süreçte çok korktum. Sürücüden sikayetçi oldum. O da bizden sikayetçi oldu” dedi.

Kaynak: İHA