Izmir'de Makilik Alanda Yangin Açiklamasi 2 Itfaiye Eri Ve Is Makinesi Operatörü Yaralandi

Izmir’in Aliaga ilçesinde bu sabah Yeni Foça yolu fabrikalar bölgesinde makilik alanda yangin çikti. Alevlerin arasinda kalan is makinesinin operatörü ve kurtarmaya gelen söndürme ekibinden 2 itfaiye eri hafif sekilde yaralandi.

Izmir'de Makilik Alanda Yangin Açiklamasi 2 Itfaiye Eri Ve Is Makinesi Operatörü Yaralandi
Ilica tepedeki makilik alanda bu sabah erken saatlerde çikan yangin, rüzgarin etkisiyle kisa sürede büyüdü. Ihbar üzerine Izmir Büyüksehir Belediyesi Itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaklasik 3 saat süren mücadele sonucu alevler kontrol altina alindi. Itfaiye ekipleri yangini söndürmeye çalisirken zor anlar yasadi. Yangina müdahale eden ozel bir firmaya ait is makinesi devrildi. Alevler arasinda kalan is makinesinin içerisinde sikisan sürücüyü kurtarmak için olay yerinde bulunan itfaiye ekipleri yogun bir çalisma sergiledi. Müdahale sirasinda 1 itfaiye eri yaralandi. Öte yandan, yangin söndürme çalismalarinda baska bir noktada 1 itfaiye erinin daha yaralandigi ögrenildi.

Yaralanan 2 itfaiye eri ile is makinesi operatörü ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Yanginla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA