Istanbul'dan Gelen Baba Masaj Salonunu Basti Açiklamasi Ortalik Savas Alanina Döndü

Istanbul’da yasayan bir baba, Malatya’da bir masaj salonunda çalisan eski esinin 5 yasindaki oglunu yaninda getirdigi haberini alinca deliye döndü. Istanbul’dan yola çikan öfkeli baba çocugunun taciz edildigi iddiasiyla Malatya’daki masaj salonunu basti. Cami ve çerçeveyi yerle bir eden adam, salonu adeta savas alanina çevirdi. O anlar kameralara anbean yansidi.

Istanbul'dan Gelen Baba Masaj Salonunu Basti Açiklamasi Ortalik Savas Alanina Döndü
Malatya’nin Battalgazi ilçesinde geçtigimiz günlerde meydana gelen olayda iddiaya göre bir adam bir süre önce esiyle ayrildi. Mahkemenin velayeti anneye vermesi üzerine 5 yasindaki çocuguyla Malatya’ya geldi. Çocuk ve kadin burada hayatini sürdürürken adamda Istanbul’da yasamaya devam etti. Masaj salonunda çalisan esinin 5 yasindaki çocugunu da yanina götürdügü haberini alan baba, duruma öfkelendi.

Öfkeli baba masaj salonunu yerle bir etti

Çocugunun masaj salonunda taciz edildigini iddia eden baba, Istanbul’dan yola çikarak Hamidiye Mahallesi’ndeki masaj salonuna geldi. Öfkeli baba cam ve çerçevelerini yerle bir ettigi masaj salonuna daldi. Içeride vurmadik ve kirilmadik yer birakmayan öfkeli baba, “çocugum nerede” ve “silahimi getirin” diye bagirdi. Salonu adeta savas alanina çeviren adam, yeniden disariya çikarak salonu tasladi. Dehset anlari ise kameralara anbean yansidi.
Kaynak: İHA