6 Yasindaki Yigit, Bisikletine Kavustu

Yalova’nin Altinova Ilçesini ziyaret eden AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Zafer Sirakaya, Türkiye’de ilk kez düzenlenen ‘Her Eve Bir Bisiklet Projesi’ çerçevesinde 6 yasindaki Yigit Acibadem’e bisikletini verdi.

6 Yasindaki Yigit, Bisikletine Kavustu
“Her evde bir bisiklet, her evde hareket, her yerde bereket olacak” slogani ile baslatilan projede bisiklet dagitimlari devam ediyor. Proje çerçevesinde 6 yasindaki Yigit Acibadem, bisikletini AK Parti Genel Baskan Yardimcisi, Dis Iliskiler Baskani, Istanbul Milletvekili Zafer Sirakaya’nin elinden aldi.

Altinova Belediyesi’nin örnek bir projeye imza attigini dile getiren AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Zafer Sirakaya, “Seçimlerde verdigi sözü tutarak örnek bir davranis ve önemli bir projeye imza atan Altinova Belediye Baskanimiz Dr. Metin Oral’i yürekten kutluyorum. Bisiklet alan vatandaslarimdan da kurallara uymalarini ve bisikletlerini dikkatli kullanmalarini istiyorum” diye konustu.

‘Her Eve Bir Bisiklet” Projesi ile Türkiye’de bir ilke imza atan Yalova’nin Altinova Belediyesi, bisiklet dagitimlarina devam ediyor. Proje çerçevesinde sokaklarda düzenlenen dagitim töreninde bisikletlerini alamayan vatandaslar, ikametgah belgeleriyle Altinova Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügüne müracaat ederek bisikletlerine kavusuyorlar.
Kaynak: İHA