Tanju Özcan CHP'de Degisim Için Baslattigi Yürüyüste Ankara Il Sinirina Ulasti
Bolu Belediye Baskani Tanju Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) degisim için baslattigi yürüyüsün 4’ncü gününde 75 kilometreyi geride birakarak Ankara il sinirina ulasti. Özcan, “Degisimden yana olan insanlari çarsamba günü CHP Genel Merkezi’ne bekliyorum” dedi.

Yarin sabah Ankara’dan yürüyüse baslayacak olan Tanju Özcan’in CHP Genel Merkezi’ne son 109 kilometresi kaldi.
“Degisimden yana olan insanlari CHP Genel Merkezi’ne bekliyorum”
Degisimden yana olan tüm vatandaslari çarsamba günü CHP Genel Merkezi’ne bekledigini ifade eden Baskan Özcan, “Öncelikle sunu söyleyeyim katilan arkadaslar beni çok mutlu etti. Onlarin motivasyonu bizi daha çok motive ediyor. Yine yoldan geçen araçlarin sürekli olarak kornayla destek vermesi yogun bir sekilde motivasyonumuzu, inancimizi arttiriyor. Ben su ana kadar katilan arkadaslara çok tesekkür ediyorum. Zaten günlük degisiyor. Yoruluyorlar çünkü haliyle. Bugün Ankara sinirinda gece molamizi verecegiz. Bundan sonra da sayimiz hizla artarak, Ankara’ya dogru yolumuza devam edecegiz. Bir aksilik olmazsa da çarsamba günü saat 17.00 sularinda genel merkezin önünde olacagiz. Degisimden yana olan insanlari çarsamba günü CHP Genel Merkezi’ne bekliyorum” ifadelerini kullandi.
Yürüyüse destek verenlerin yürümeye alistiklarini dile getiren Özcan, “Dün ekstra 4 kilometre, 4,5 kilometre daha yürüdük. Insanlar yürümeyi sevdi. Alisti bir kisim insan. Ankara ve Bolu Valiligi arasinda yazismalar oldu. Yine emniyet güçleri arasinda da yazismalar oldu. Bu sekilde planlanmisti basta. Biz de o plana sadik kalmak durumundayiz” dedi.
