Sanliurfa'da 'Elifin Nesli' Projesine Yogun Katilim
Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Gençlik Meclisinin çocuklar için düzenlemis oldugu “Elif Nesli Projesi “ alaninda baslatilan yaz okulu programi 5-13 yas arasi çocuklara çesitli ders ve egitim imkani sunuyor.

Elif Nesli Projesi’nin amaci “Elif” gibi dimdik duran çocuklar yetistirmek ve burada egitim alan çocuklara sevgiyi asilamak, çocuklarin kisisel ve sosyal gelisimine katkida bulunmak ve gelecegin liderlerini simdiden yetistirmek. Egitimler alanininda yaz okuluna katilan çocuklar Gençlik ve Koordinasyon Merkezi’nde çesitli egitimler aldiklarini ve kendilerini burada gelistirdiklerini aktardilar.
Elif Nesli Proje Koordinatörü Seymanur Yoltay, “ Arap Alfabesinin ilk harfi Elif’ten örnek alarak onun dik durusuyla dik duran bir nesil neden olmasin diyerek Elif Nesli Prpjesini hayata geçirdik. Projemiz 5-13 yas arasi çocuklarimizin içinde bulundugu basrolünde çocuklarin yer aldigi bir projedir. Suana kadar yariyil okulu etkinliklerimiz vardi. Simdi ise yaz okulumuzu düzenliyoruz. Yaz okulumuzda çocuklarimizla birlikte her gün 10:00 ile 12:30 saatleri arasinda derslerimiz oluyor. Derslerimiz Arasinda Kuran-i Kerim, Önderim Peygamberim, Kendi Kahramanim, Dijital Dünyaya Yolculuk ve Iletisim, Farkli Bakis, Rotamiz Dünya konularinda derslerimiz var. Ayrica her gün çocuklarimizla birlikte hassasiyetlerimize ve deger yargilarimiza uygun bir sekilde etkinlikler düzenliyoruz” diye konustu.
