Temmuz Ayinda Kayak Yaparak Gölün Üzerinden Geçti

Erzincan’da kayak hocasi ve doga tutkunu Canser Atila motosikletiyle çiktigi Esence Yedigöller olarak bilinen 3 bin rakimdaki daglarin arasinda önce kayak yapti daha sonra gölün üzerinden kayak yaparak geçti.

Temmuz Ayinda Kayak Yaparak Gölün Üzerinden Geçti
Erzincan’da bir grup motosiklet tutkunu, Esence Yedigöller olarak bilinen 3 bin rakimdaki daglarin arasinda kros motosikletleriyle sürüs yaparak adrenalin dolu bir gün geçirdiler. Hava sicakliginin kendini iyice hissettirmesinin ardindan günün ilk isiklariyla birlikte motosikletleriyle yola koyularak unutulmaz bir gün yasadi. Erzincan Enduro Motor Grubu üyeleri, 3 bin rakim ile Erzincan’in en yüksekte bulunan noktalarindan Esence Yedigöller’de 1 metre karin üzerinde doyasiya eglenmenin ve maceranin tadini çikardi. Zaman zaman zorlu doga sartlariyla bas basa kalan motosikletli grup daglari tepeleri asarak hedeflerine ulasiyor. Bulutlarin arasinda muhtesem manzara esliginde motosiklet sürmenin keyfini yasayan ekip zaman zaman da rampada birbirleriyle yaristi.

Kentte yaz-kis demeden ilklere imza atan Erzincan Enduro Motor Grubu üyeleri bu kez de motosikletleriyle çiktiklari 3 bin rakimda ki Esence Yedigöller’de muhtesem manzaranin tadini çikararak adrenaline doydular. Erzincan’da kayak hocaligi yapan doga ve motosiklet tutkunu, ayni zamanda da Erzincan Enduro Motor Grubu üyesi Canser Atila daha önce Erzincan’da denenmemis bir sey yapti. Yaninda götürdügü kayak takimini giyinen Atila, önce zirveye dogru tirmandi daha sonra ise gölün üzerinden kayak yaparak geçti.

‘Seneye daha iyisini yapacagim’

Iki yildir bu anin hayalini kuran Canser Atila önümüzde ki sene çok daha iyisini yapacagini ifade ederek, “Yaklasik iki yildir bu ani hayal ediyordum. Erzincan’da, Esence Yedigöller’de yaklasik suanda 3 bin rakimdayiz. Volkanik buzul gölümüz var. Hala burada ki karlar erimis degil. Burada kayak yaparak gölün üzerinden geçtik. Insallah seneye daha iyisini yapacagiz” dedi.

Kaynak: İHA