Basinda Gezdirdigi 3 Muhabbet Kusuyla Taksim'de Ilgi Odagi Oldu

Istanbul Taksim’de kafasinin üstündeki 3 muhabbet kusuyla gezen vatandas, ilgi odagi oldu. Kuslari bir an olsun bile yanindan ayirmayan vatandasi gören yerli ve yabanci turistler saskinliklarini gizleyemedi.

Basinda Gezdirdigi 3 Muhabbet Kusuyla Taksim'de Ilgi Odagi Oldu
Istanbul’da yasayan Müslüm Nacar, 8 yil önce 3 tane muhabbet kusu beslemeye basladi.

‘Mavis’, ‘Boncuk’ ve ‘Çapkin’ isimli üç muhabbet kusunu bir an bile yanindan ayirmayan Nacar, onlari basinin üstüne koyarak Istanbul turuna çikti. Kuslari olmadan adim atmayan Nacar’in, son duragi ise Taksim Meydani oldu. Kafasinin üzerindeki 3 muhabbet kusuyla Taksim’i gezen Nacar’i görenler saskinliklarini gizleyemedi. Kuslarin da Nacar’in kafasinda durmasi görenleri hayrete düsürdü. Nacar’i ve kafasindaki sevimli kuslari gören vatandaslar, onlarla fotograf çektirmeyi de ihmal etmedi.

“Insanlara hayvan sevgisini asiliyorum”

Kuslariyla birlikte neredeyse tüm Istanbul’u gezdigini söyleyen Müslüm Nacar, “Hayvanlari çok seviyorum, insanlardan çok onlari seviyorum. Ben küçüklügümden beri hayvanlarin içinde büyüdüm. En azindan zararsiz olduklari için insanlardan daha çok seviyorum. Hiçbir zaman kimseye zarar vermezler. Nereye gidersem gideyim beraber yanimda götürüyorum. Mesela bu hafta Alanya’ya tatile gittim. Otelde kuslarimi kabul etmediler. Ben onlari kabul etmedikleri için oteli ikna etmeye çalistim. ‘Onlari almazsaniz ben de gelmem’ dedim. Ben hiçbir zaman kuslarimdan ayrilmam. 8 senedir kus besliyorum. Her seyden önce benim için kuslarim geliyor. Aksama kadar basimdalar. Taksim’e, Beyoglu’na ve Bakirköy’e gidiyorum. Her zaman gittigimiz yerlerde insanlar tarafindan ilgi odagi oluyorum. Insanlara hayvan sevgisini asiliyorum. Insanlarin hayvanlarla olan diyalogunu görünce ben mutlu oluyorum” dedi.

Kaynak: İHA