Arnavutköy'de Kabotaj Bayrami Kutlamalari Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Arnavutköy Belediyesi tarafindan Kabotaj Bayrami nedeniyle Karaburun Limani’nda gerçeklestirilen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.

Arnavutköy'de Kabotaj Bayrami Kutlamalari Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Arnavutköy Belediyesi tarafindan 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayrami dolayisiyla Karaburun Limani’nda çesitli yarismalar düzenledi.

Organizasyona Arnavutköy Belediye Baskani Ahmet Hasim Baltaci, Arnavutköy Kaymakami Mahmut Hersanlioglu ile birlikte çok sayida vatandas katildi.

Organizasyonda yagli kaziktan bayrak kapma, yüzme yarisi, flyboard gösterisi gibi birçok etkinlik düzenlendi.

Yarismalarda basarili olanlara çesitli ödüller verildi.

Gün boyu devam eden etkinliklere katilan vatandaslar doyasiya eglendi. Kutlama aksam saatlerinde ünlü sanatçi Yusuf Güney’in konseriyle devam etti.

“45 gün süreyle devam eden bir etkinlik silsilesi”

Organizasyon hakkinda konusan Arnavutköy Belediye Baskani Ahmet Hasim Baltaci, “Her yil geleneksel olarak düzenledigimiz Kabotaj Bayrami etkinliklerimizi yine bugün baslattik. 45 gün süreyle devam eden bir etkinlik silsilesi var. Konserler, yarismalar ve bir takim spor etkinlikleri ile vatandaslarimizin güzel vakit geçirebilecegi birçok etkinlik düzenlenecek. Bu yil da bugün itibariyle baslamis oldu. Günün ilk saatlerinden itibaren baslayan etkinliklerimiz suan yüzme yarismasi, tekne turlari, yagli direkte bayrak kapma yarismalarimiz bunlardan bazilari. Hem Arnavutköy’lü hemsehrilerimize hem de Istanbul’un farkli ilçelerinden gelen hemsehrilerimize iyi bir hizmet sunmayi amaçliyoruz. Diger yandan limanda ki çalismalarimiz ve sahil düzenleme çalismalarimiz devam etmektedir. Vatandaslarimizin güzel vakit geçirmesi için düzenledigimiz bu etkinliklerin hayirli olmasini diliyorum” seklinde konustu.



“Merakimizdan geldik ama asiri derecede güzel”

Karaburun Limaninda yapilan etkinliklere katilan bir vatandas, “Ilk defa buraya geldim. Buraya yüzmeye gelmistik ve tesadüfen burayi gördük. Merakimizdan geldik ama asiri derecede güzel ve hos bir seymis” dedi.

Yagli direkte bayrak kapma yarismasinda birinci olarak çeyrek altin ödülünü kazanan Kaan Gürbüz, “Taktik falan yok bizde. Ilk sefer olmadi ikinci sefer aldim. Çok mutluyum bu bayragi her zaman dalgalandirmak için evime götürecegim” dedi.



“Besi bir yerde yapmak istiyorum”

Yüzme yarismasi birincisi Alperen Yesilyurt, "3 kere üst üste sampiyon oldum bunun için çok mutluyum. Tekrar tekrar sampiyon olarak besi bir yerde yapmak istiyorum. On senedir kulüpte yüzüyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA