STSO Baskani Özdemir Açiklamasi 'Mensuplarimizin Sorunlarini Muhataplariyla Birebir Çözmeye Gayret Ediyoruz'

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi (STSO) 23. Meslek Komitesinin (Insaat-Müteahhit) sorunlarinin ele alindigi sektör toplantisina, Belediye Baskani Hilmi Bilgin, Çevre ve Sehircilik Il Müdürü Mustafa Dogan, Imardan sorumlu Baskan Yardimcisi Bekir Sitki Eminoglu, Imar Müdürlügü yetkilileri ve Müteahhitler katildi.

STSO Baskani Özdemir Açiklamasi 'Mensuplarimizin Sorunlarini Muhataplariyla Birebir Çözmeye Gayret Ediyoruz'
“Odamiz çatisi altinda bulusmaktan mutluluk duyuyorum”

STSO’da, bir yandan Sivasli tüccar ve sanayicilere hizmet edilirken, diger yandan da sektörel olarak konunun birinci dereceden muhataplari ile özel çalismalar gerçeklestiriliyor. Müteahhitler ile düzenlenen istisare toplantisinda konusan STSO Baskani Zeki Özdemir, Sivas Belediye Baskani Hilmi Bilgin ve sektör temsilcilerine tesekkür ederek, tüm katilimcilari Ticaret ve Sanayi Odasi çatisi altinda görmekten mutlu oldugunu ifade etti.

23. Komite Meclis Üyesi Salim Eminoglu, “23. Komite olarak Bekir Çam ve Murat Gülhan’la birlikte sorunlarimizi ve taleplerimizi STSO Baskanimiz, Belediye Baskanimiz ve diger yetkililere birinci agizdan iletecegiz” dedi.

Komite üyelerinin belirledigi talep ve istekler Belediye Baskani Hilmi Bilgine iletildi.

“Sehir bizim sehrimiz, sorunlari çözmek bizim asli görevimiz”

Sivas Belediye Baskani Hilmi Bilgin, organizasyonu düzenleyen ve ev sahipligi yapan STSO Baskani Zeki Özdemir’e tesekkür etti. Belediye Baskani Hilmi Bilgin konusmasinin devaminda, “Sehrin sorunlarini açik yüreklilikle konusup, bu noktada sehre yapilacaklari veya yapilamayacaklari birlikte konusarak, ortak akil ve istisare ile seffaf, hesap verebilir, katilimcilik anlayisini esas alan bir yönetim anlayisiyla, sehrimizin gelismesi için çaba sarf eden is insanlarimizin yanindayiz. Bizler daima yapici, birlestirici ve gelistirici bir anlayisla hizmet etmeye devam edecegiz. Sehir bizim sehrimiz, sorunlari çözmekte bizim asli görevimiz” dedi.

“Odamizin asli görevlerinin basinda mensuplarimizin dertleri ve taleplerini gerekli mercilere ulastirmak”

STSO Yönetim Kurulu Baskani Zeki Özdemir, “Odamizin asli görevlerinin basinda mensuplarimizin dertleri ve taleplerini gerekli mercilere ulastirmak oldugu bilinciyle böyle bir toplantiyi STSO çatisi altinda gerçeklestirdik. Belediye baskanimizda bizlerin yaptigi gibi göreve geldigi günden itibaren ortak akilla ve istisare ile bu tür sorunlarin çözülebilecegini düsüncesiyle hareket ediyor. Bu toplantida, bütün sorunlarinizi samimi olarak paylasmanizdan ve Sayin Baskanin da bu sorulara samimi ve içtenlikle cevap vermesinden çok memnun oldugumu belirtmek istiyorum. Bekir baskanimla görüstük, daha teknik ve detayli konulari ve sorunlari birebir de çözmeye gayret ederiz düsüncesi hâsil oldu. Tekrar katilim sagladiginiz için Sivas Belediye Baskani Hilmi Bilgin ve sektör temsilcileri olan müteahhitlerimize tesekkür ediyorum” diye konustu.

Istisare toplantisinin sonunda ilgililerden olusan bir komisyon kurularak teknik konularin, istek ve taleplerin önümüzdeki hafta yapilacak olan toplantiyla neticelendirilmesine karar verildi.

Ilerleyen günlerde, mimarlar ve mühendisler komitesinin de yasadigi bütün problemlerin çözüme kavusturulmasi için konunun birinci dereceden muhataplari, STSO Baskani Zeki Özdemir öncülügünde istisare toplantilari gerçeklestirilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA