Kursiyerlerin Hünerleri Büyük Begeni Topladi

Aydin’da Incirliova Halk Egitimi Merkezi Müdürlügünce, "Hayat Boyu Ögrenme Haftasi" dolayisiyla yilsonu sergisi açildi.

Kursiyerlerin Hünerleri Büyük Begeni Topladi


Türkiye’nin 100. Yilinda 100 Eser isimli sergide katilimcilarin begenisine sunulan el emegi ürünler protokol ve vatandaslar tarafindan büyük begeni topladi. Özel bir alisveris merkezinde düzenlenen sergiye Koçarli Kaymakami ve Incirliova Kaymakam Vekili Ersin Tepeli, Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, Incirliova Ilçe Milli Egitim Müdürü Mustafa Çaliskan, kurum amirleri, kursiyerler ve vatandaslar katildi.



Protokol tarafindan açilis kurdelesinin kesimi ile kapilarini ziyaretçilere açan sergide egitmen ve kursiyerler tarafindan ortaya çikarilan el emegi ürünler sanatseverlerle bulustu.

Açilis sonrasi düzenledikleri sergi ile ilgili açiklama yapan Koçarli Halk Egitim Merkezi Müdürü Aykut Yigit, Incirliova Halk Egitimi Merkezi ögretmen ve kursiyerlerinin hazirladigi 100 eserden olusan sergiyi açtiklarini ifade ederek, “Cumhuriyet’in kurulusunun 100. yilina ithaf ederek “Türkiye Yüzyili Sergisi” olarak adlandirmak istedik. Amacimiz sergimizi ziyaret eden bireylerde kendini gelistirme konusunda merak ve istek uyandirmak, ögrenmenin eglenceli yönü hakkinda farkindalik olusturmak, “ben de bir seyler yapabilirim” diyerek bireylerin ögrenme süreçlerine aktif olarak katilmasini saglamak istiyoruz. Bu eserleri ortaya çikarmis olan meslektaslarimi ve kursiyerlerini gönülden kutluyorum. Bizlerle birlikte bu güzel günü paylasmak üzere tesrif buyuran tüm sanatsever misafirlerimize tesekkürlerimi sunuyorum” diye konustu.



Program halk oyunlari gösteri ve serginin gezilmesi ile son buldu.
Kaynak: İHA