Künkcü, Oda Baskanlari Ile Bir Araya Geldi

Aydin Esnaf ve Sanatkarlari Odalari Birligi Baskani Muhammet Ali Künkcü, Kuyucak, Bozdogan, ve Buharkent ilçelerinde faaliyet gösteren Odalarin baskanlari, yönetim kurulu üyeleri ve genel sekreterleri ile kahvaltida bir araya geldi.

Künkcü, Oda Baskanlari Ile Bir Araya Geldi
Aydin’da 82 oda ve yaklasik 50 bin esnafin bagli bulundugu Aydin Esnaf ve Sanatkarlari Odalari Birligi’nde (AYESOB) Baskani Muhammet Ali Künkcü ve ekibi, esnaflarin sorun ve taleplerini oda baskan ve yönetimlerinden dinlemek, yapacaklari hizmet ve çalismalari görüsmek için bölge bölge yaptiklari istisare toplantisina Aydin’in dogu bölgesi ile devam etti.

Düzenlenen kahvaltili toplantida konusan Baskan Künkcü Esnafin her zaman yaninda olan bir birlik olarak anilmak istediklerini ifade etti.

Künkcü yaptigi açiklamada, "AYESOB’un kurulus amaci üyelerini magdur etmek degil bilakis onlarin her sorun ve sikintisinda yanlarinda olmaktir. Bizlerde göreve geldigimiz günden bu yana yaptigimiz çalismalar ile esnafimizin her zaman yaninda olmaya çalistik ve bunu hissettirdik. Geçtigimiz günlerde Kuyucak ilçemizde yasanan sel felaketi sonrasinda baskanimiz ile bölgede incelemelerde bulunmustuk. Incelemeler neticesinde bazi esnaflarimizin bu sel felaketinden zarar gördügü tespit edildi. AYESOB olarak ve Aydin Ili Esnaf ve Sanatkarlar Dayanisma Egitim ve Kültür Vakfi (AYESDEK VAKFI) olarak üzerimize düseni yapmaya çalistik. Yine Germencik Meseli Mahallemizde de ayni durum ile karsilastik. Bu mahallemizde de üzerimize düseni yapacagimizin sözünü verdik. Rabbim bir daha böyle felaketler yasatmasin. Bu toplantilarimizin amaci da baskanlarimiz, yönetim kurullari ve genel sekreterlerimiz ile bir araya gelerek esnafimizin kendilerine ilettikleri sorunlari ve talepleri dinlemek. AYESOB büyük bir aile. Bu ailenin her bir ferdine ulasmaya gayret ediyoruz. Ara ara yaptigimiz bu toplantilarda da baskanlarimiz ile önemli ölçüde çalismalar yapiyoruz. Son olarak Kusadasi, Didim ve Söke’de bulunan odalarimiz ile gerçeklestirecegimiz kahvalti programimiz var. Projelerimiz hakkinda baskanlarimiza bilgi veriyoruz. Bu projelerimize tüm baskanlarimiz da önemli bir destek sagliyorlar. Bugün katilimlari ile bizleri onurlandiran baskanlarimiza, yönetim kurullarina ve genel sekreterlerimize tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA