Gemlik Belediyesi Çocuk Korosu Izleyenleri Büyüledi

Gemlik Belediyesi Çocuk Korosu, Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde verdigi konserle izleyenleri büyüledi.

Gemlik Belediyesi Çocuk Korosu Izleyenleri Büyüledi
Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde gerçeklesen konser seyircinin yogun ilgisiyle karsilanirken, Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan esi Gamze Sertaslan ile birlikte salonda yerini aldi. Halk müziginden pop müzige kadar genis bir repertuarla seyircinin karsisina çikan koro, izleyenlerden tam puan aldi. Sef Baris Bozyigit‘in yönetimiyle gerçeklesen çocuk korosu konseri Izmir Marsi ve Memleketim sarkisiyla sona ererken, seyirci tarafindan ayakta alkislandi.

Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan konserde emegi geçenleri ve birbirinden özel parçalari seyirciyle bulusturan çocuk korosu üyelerini tebrik ederken, Gemlik’te sanata ve sanatçiya destek vermeye devam edeceklerini, her yastan yurttasin katilabilecegi kültürel etkinliklerinin sürecegini belirtti.

Ugur Böcekleri Gündüz Bakim evi tarafindan düzenlenen mezuniyet ve yilsonu gösterisine de katilan Baskan Mehmet Ugur Sertaslan, Gemlik Belediyesi’nin sosyal yasam merkezine kurdugu kres ile ücretini karsilayamadigi için evde çocuklarina bakmak zorunda kalan kadinlara sunulan hizmet ile bu derdin ortadan kalktigini ve kadin is gücüne katki sagladigini söyledi.

Sertaslan, “Kresimiz, her yil onlarca minik ögrencimizi egitim hayatina hazirliyor. 3 – 6 yas arasindaki çocuklarimiza hizmet veren kresimizden 88 ögrencimiz faydalandi. Çocuklarimizi çok seviyoruz. Onlarin daha iyi sartlarda egitim almasi için tüm gücümüzü ortaya koyuyoruz. Bugün, 35 ögrencimiz egitim hayatina adimlarini atiyor. Yollari ve bahtlari açik olsun. Vatana, millete, Atatürk ilke ve inkilaplarina bagli birer nesil olsunlar. Gemlik Belediyesi olarak tüm projelerimizi çocuklarin daha mutlu bir sehirde yasamasi için yapiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA