Büyükbas Hayvana Çarpip, Sarampole Giren Araçta AK Parti Milletvekili Ve Oglu Yaralandi

Afyonkarahisar’da kontrolden çikarak devrilen canli hayvan yüklü tirdan çevreye dagilan büyükbas hayvanlara çarpan otomobilde bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Bahadir Nahit Yenisehirlioglu ve oglu yaralandi. Yaralilarin saglik durumlarinin iyi oldugu bildirildi.

Büyükbas Hayvana Çarpip, Sarampole Giren Araçta AK Parti Milletvekili Ve Oglu Yaralandi
Kaza, Afyonkarahisar-Izmir kara yolu Sinanpasa ilçesi Karacaören Köyü yakinlarinda sabaha karsi meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 40 ABN 026 plakali canli büyükbas hayvan yüklü tir kontrolden çikarak devrildi. Yan yatan araç sürüklenerek karsi seride geçerek durabildi. Bu sirada kupasi alev alan tirdan sürücü kendi imkanlari ile çikabildi. Devrilen tirdaki büyükbas hayvanlar ise dorseden disari çikarak çevreye dagildi. Bu sirada yoldan geçmekte olan ve AK Parti Manisa Milletvekili Bahadir Nahit Yenisehirlioglu ve Muhammet Talha Yenisehirlioglu’nu tasiyan Ünal Özdemir idaresindeki 06 CJU 017 plakali otomobil ise yola dagilan büyükbas hayvanlardan birisine çarparak sarampole girdi. Olayda milletvekili ve oglu hafif sekilde yaralandi.

Kazanin ardindan bölgeye çok sayida itfaiye, jandarma ve 112 Acil servis ekipleri sevk edildi. Yaralilar üniversite hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi.

Kaza sonrasi jandarma tarafindan inceleme baslatilirken, karayolun trafik yaklasik 2 saat ulasima kapandi.
Kaynak: İHA