Serbest Bölgeden Sifir Kilometre Minibüsü Çalan Zanli Yakalandi

Bursa’da Gemlik Serbest Bölge’de bir otomotiv firmasina ait sifir kilometre minibüsü çalan zanli polisinin kovalamacasi sonucu yakalandi.

Serbest Bölgeden Sifir Kilometre Minibüsü Çalan Zanli Yakalandi


Olay, Orhangazi’ye bagli Çeltikçi Kavsagi’nda meydana geldi. Gemlik Serbest Bölge’de bir otomotiv firmasina ait park alaninda bulunan sifir kilometre minibüsün çalindigini belirleyen isletme sahipleri durumu polise bildirdi. Ihbari alan polis ekipleri Gemlik’te araci tespit etti ve yakalamak için çalisma baslatti. Araç bir süre sonra polise izini kaybettirdi. Daha sonra Gemlik Emniyet Müdürlügüne bagli ekipler Orhangazi yolunda araci yeniden tespit edince pesine düstü. Polis ekipleri aracin trafik isiklarinda önünü keserek durdurdu.

Kapilari açmayinca polis araç lastiklerine ates etti

Polis ekipleri minibüsü çaldigi ileri sürülen Caner K.’den (29) kapilari açmasini istedi. Ancak kendini minibüse kilitleyen Caner K. aracin kapilarini açmayinca polis ekipleri zanlinin kaçma ihtimaline karsi aracin lastiklerine ates ederek patlatti. Birçok suçtan sabikasi oldugu ögrenilen Caner K. aracin kapilarini açinca polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi. Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA