Konya Büyüksehir Itfaiyesi'nde Kur'an Kursu Ögreticilerine 'Yangin Ve Ilkyardim ' Semineri

Konya Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi, toplumun farkli kesimlerinde yangin bilinci olusturmak için faaliyetlerini sürdürüyor.

Konya Büyüksehir Itfaiyesi'nde Kur'an Kursu Ögreticilerine 'Yangin Ve Ilkyardim ' Semineri
Konya Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi Egitim Merkezi koordinesinde, sehir merkezindeki Kur’an kursu ögreticilerine yönelik, günlük hayatta bizi bekleyen tehlikeler ile ilgili “Yangin ve Ilkyardim” semineri düzenlendi.

Büyüksehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’nde çok sayida Kur’an Kursu ögreticisinin katildigi seminerde konusan Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskani Cevdet Isbitirici, olumsuz ve kötü olaylara karsi herkesin dogru ve yeterli bilgi sahibi olmasi gerektigini söyledi.

Isbitirici, “Konya Itfaiyesi olarak yurt disinda 10 ülkeye egitim verdik. Hem biz gittik hem de onlar geldi. Türkiye genelinde 32 ilde egitimler veriyoruz. Egitimlerimizden olumlu dönüsler aldik. Bu gurur verici olumlu dönüslerle egitimlerimize devam edecegiz” dedi.

Konya Il Müftü Vekili Hüseyin Avni Böge de Kur’an kursu ögreticilerinin yangin ve ilkyardim konusunda bilgilenmesini sagladigi için Konya Büyüksehir Belediyesi’ne tesekkür etti. Konya Büyüksehir Itfaiyesi, her yastan insana ulasarak hayati daha da güvenli hale getirmek için çalismalarini sürdürüyor.
Kaynak: İHA