Kigili, '2023 Ilkbahar/Yaz Koleksiyonu'nu Modaseverlerin Begenisine Sundu

Erkek moda markasi Kigili, 2023 Ilkbahar/Yaz koleksiyonunda yer alan casual tasarimlariyla yaz stillerini ilham oluyor. Sikligi ve rahatligi sunan koleksiyon, keten gömlek ve pantolonlariyla kombinlenebilen genis ürün seçkisiyle dikkat çekiyor.

Kigili, '2023 Ilkbahar/Yaz Koleksiyonu'nu Modaseverlerin Begenisine Sundu


Yazin enerjisini doyasiya yasanilmasi için özenle tasarlanan koleksiyon, rahat, sik ve sürdürülebilir bir deneyim isteyen Kigili erkeklerinin yaz görünümünü tamamliyor. Yazin hareketli tarzina uygun olarak üretilen koleksiyonda esneklik, dayaniklilik ve hafiflik gibi özellikler ön plana çikiyor. Pamuklu kumasinin yumusakligi ile gün boyu konfor sunan yeni koleksiyonun, cilt dostu bir kullanim yasattigi vurgulandi.

Yapilan açiklamaya göre, her bir ürünü rahatça birbirleriyle kombinlenen Kigili 2023 Ilkbahar/Yaz koleksiyonu; iyi hissettirme üzerine tasarlanan keten ve pamuklu gömlekler, özel baski teknikleri ile tasarlanan t-shirtler, farkli kumas detaylari ile harmanlanan parçalar, fonksiyonel kullanim sunan ceketler, kanvas pantolonlar ve stilleri tamamlayan kemer, çanta, taki ve ayakkabidan olusan genis bir ürün seçkisi sunuyor. Kigili’nin yeni koleksiyonu, toprak renkleri, kirik beyaz, yesilin tonlari, kirmizi, gök mavisi, limon sarisi ve çimen yesili gibi canli ve parlak renklerle dogayi simgeleyen dinamik bir yaz stil sunuyor.

2023 Ilkbahar/Yaz Koleksiyonu’nun markanin magazalarinda ve kigili.com.tr adresinde yer aldigi belirtildi.
Kaynak: İHA