Ismail Baha Sürelsan Konservatuvari 'Türkü Türkü Türkiye'm' Ile Costurdu

Antalya Büyüksehir Belediyesi Ismail Baha Sürelsan Konservatuvari Türk Halk Müzigi Icra Heyeti ve Halk Oyunlari Bölümü muhtesem bir konser verdi. “Türkü Türkü Türkiye’m” konserinde icra heyetine yeni katilan sesler ilk kez sahneye çikmanin heyecanini yasarken, müzikseverler türkü dolu bir gece yasadi.

Ismail Baha Sürelsan Konservatuvari 'Türkü Türkü Türkiye'm' Ile Costurdu
Antalya Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi’na bagli Ismail Baha Sürelsan Konservatuvari “Türkü Türkü Türkiye’m Yeni Sesler” konseri ile türkü dolu bir geceye daha imza atti. Türkiye’nin her yöresinden her bölgesinden türkülerin seslendirildigi gecede icra heyetine yeni katilan sesler de sahneye çikti.

“Türküler halaylara karisti”

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde Sef Yigit Akti yönetiminde sahneye çikan icra heyeti solo ve koro sakilar seslendirdi. Ismail Baha Sürelsan Konservatuvari Halk Oyunlari Bölümü de oyunlariyla konsere renk katti. Halk oyunlari ekibi hareketli türkülerde sahne önünde konseri izlemeye gelen vatandaslarla halay çekti. Konsere katilan müzikseverler türkü dolu bir gece yasadi.
Kaynak: İHA