Gaziantep'te Vahset Açiklamasi Kayinbiraderinin Bogazini Kasap Biçagi Ile Kesti

Gaziantep’te yabanci uyruklu bir sahis, esiyle yasak ask yasadigi kayinbiraderini, bogazini kasap biçagi ile keserek öldürdü. Olayin ardindan yurt disina kaçmaya çalisan katil zanlisi, yol kontrol noktasinda jandarma ekiplerince yakalandi. Olay sonrasi çeliskili ifadeler veren öldürülen sahsin karisi da süpheli-tanik sifatiyla gözaltina alindi.

Gaziantep'te Vahset Açiklamasi Kayinbiraderinin Bogazini Kasap Biçagi Ile Kesti
Olay, dün aksam saatlerine dogru Sahinbey ilçesi Mavikent Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, yabanci uyruklu Muhammed Mustafa (34) isimli sahis, Türkiye’ye kaçak yollarla gelen kayinbiraderi Hassan El Melle’nin (23) esi Dela Marravi (22) ile yasak ask yasamaya basladi.

Iliskilerini rahat bir sekilde yasamaya karar veren Muhammed Mustafa ile Dela Marravi, Hassan El Melle’yi öldürmek için plan yapti. Daha sonrasinda ise evde olduklari bir anda Muhammed Mustafa isimli sahis, arkadan yanastigi Hassan El Melle’nin bogazini kasap biçagi ile kestikten sonra kaçti.

Kanli elbiseleriyle kaçmaya çalisirken yakalandi

Vahsi sekilde bogazi kesilen El Melle olay yerinde hayatini kaybederken, katil zanlisi Muhammed Mustafa ise bindigi 27 MA 7731 plakali motosikleti ile Gaziantep’ten Kilis’e, oradan da Suriye’ye kaçmak için yola çikti. Katil zanlisi, Kilis Küplüce Yol Kontrol Noktasinda süphe üzerine jandarma ekiplerince durduruldu. Yasadigi panik ve kanli kiyafetleri ile dikkat çeken katil zanlisi, yapilan sorgusunda cinayeti itiraf ederek gözaltina alindi. Daha sonra sorusturmayi derinlestiren jandarma ekipleri, çeliskili ifadeler veren maktul El Melle’nin esi Dela Marravi’yi de süpheli-tanik sifatiyla gözaltina aldi.

Katil zanlisi ile öldürülen sahsin karisi gözaltina alindi

Katil zanlisi ile süpheli-tanik kadinin jandarmadaki sorgularinin sürdügü ögrenilirken, vahsice öldürülen Hassan El Melle’nin cansiz bedeni ise Gaziantep Adli Tip Kurumunda tamamlanan islemlerinin ardindan morga kaldirildi.

Olayla ilgili genis çapli sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA