Baskan Kepenek, Çevre Haftasi'nda Çocuklarla Vakit Geçirdi

Honaz Belediyesi, Çevre Haftasi dolayisiyla Honaz Pinarbasi Göz Mesire Alaninda çevre etkinligi düzenledi. Çevre bilincinin vurgulandigi etkinlikte ögrenciler gönüllerince eglendi. Etkinlikte ögrencilere seslenen Honaz Belediye Baskani Yüksel Kepenek, “Çevreyi bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da korumaya söz veriyoruz” dedi.

Baskan Kepenek, Çevre Haftasi'nda Çocuklarla Vakit Geçirdi


Honaz Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Çevre Haftasi dolayisiyla Pinarbasi Göz Mesire Alaninda çevre etkinligi gerçeklestirdi. Etkinlikte çocuklarla bir araya gelen Honaz Belediye Baskani Yüksel Kepenek, “Bugün buraya 5 Haziran Dünya Çevre günü için toplandik. Hem eglendik, hem de aslinda her gün yapmamiz gereken islemleri hatirlatmak için geldik. Hepimiz dogada bulunmayi çok seviyoruz. Pandemi sürecinde de bunu çok daha iyi anladik. Bu nedenle dogamizi, çevremizi kirletmemeyi kendimize görev edinmeliyiz. Bugün sizlerle birlikte oldugum için çok mutluyum. Nereye gidersek gidelim atiklarimiza sahip çikalim” ifadelerini kullandi.

Çocuklar hem eglendi hem de çevre konusunda bilgilendi

Ilçede ve Denizli merkezde egitim veren Hürriyet Ortaokulu ögrencilerinin katilimiyla gerçeklestirilen farkindalik etkinliginde atik toplama, ip atlama, yakartop, minyatür kale futbol gibi eglenceli oyunlar oynandi. Mesirelik alaninda ki derelerde çocuklar gönüllerince vakit geçirdi. Çevre bilincinin önemine vurgu yapilan etkinlikte, çocuklar hem eglendi hem de çevre kirliligi ile mücadele hakkinda bilgileri ögrenme firsati buldu.

Honaz Belediyesi ögrencilere ve ailelerine begonya çiçegi hediye etti

Baskan Kepenek etkinlige katilan ögrencilere ve piknik yapan ailelere tesekkür ederek, Belediye’nin Türkiye çapinda 2 ulusal ödüle sahip Yerel Tohum Merkezi seralarinda yetistirilen begonya çiçeklerinden ve çevre konulu kitaplardan hediye etti.

Honaz Belediye Baskani, hayata geçirdikleri bütün hizmet ve projeleri çevreyi koruma anlayisiyla yürüttüklerini belirterek, “Çevremizi ve dogal dengeyi korumak tüm canlilarin yasami için çok önemli. Biz de bu bilinçle hem çocuklarimizi bilinçlendirecek çalismalar yapiyoruz hem de hizmetlerimizle onlara örnek oluyoruz. Daha temiz ve sürdürülebilir bir dünya için Honazlilar olarak çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA