3 Yasindaki Kizin Vücudunda Sigara Söndürdügü Iddia Edilen Sanigin Yargilanmasina Devam Edildi

Ankara’da beraber yasadigi kadinin 3 yasindaki kizinin vücudunda sigara söndürdügü ve cinsel istismarda bulundugu iddia edilen sahsin yargilanmasina devam edildi.

Ankara 33. Agir Ceza Mahkemesi’nde görülen durusmaya, tutuklu sanik Y.Ü, tutuksuz sanik K.Ç. ve taraf avukatlari ile izleyiciler katildi.

Mahkeme Baskani, önceki durusmada alinan ara karar geregince, dava dosyasinin Adli Tip Kurumuna (ATK) gönderildigini, talep edilen islemlere iliskin yanit geldigini söyledi.

Baskan, mahkemeye gönderilen yazida, çocugun eziyet ve iskence gördügüne dair bilgi yer aldigini, cinsel istismarin olup olmadiginin tespit edilmesi için dosyanin ATK 6. Ihtisas Dairesine gönderilmesi gerektiginin belirtildigini ifade etti.

Söz alan sanik Y.Ü. ise çocuga yönelik cinsel istismarda bulunmadigini söylerken, K.Ç’nin kendisine komplo kurdugunu iddia etti.

Çocugun annesi tutuksuz sanik K.Ç ise sanik Y.Ü.’nün beyanlarinin gerçegi yansitmadigini savunarak beraatini istedi.

Taraf avukatlarinin beyanlarinin ardindan ara kararini açiklayan mahkeme heyeti, rapor hazirlanmasi için dosyanin ATK 6. Ihtisas Dairesine gönderilmesini kararlastirdi. Tutuklu sanik Y.Ü.’nün bu halinin devamina hükmederek durusmayi erteledi.
Kaynak: İHA