STSO Baskani Özdemir Açiklamasi 'Sivas'a Daha Fazla Yatirimci Getirmek Için Tüm Imkanlari Seferber Edecegiz'

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi, “Sanayi Sehri Sivas” projesi çerçevesinde Istanbul’daki yatirimcilarla birebir görüsmeye devam ediyor.

STSO Baskani Özdemir Açiklamasi 'Sivas'a Daha Fazla Yatirimci Getirmek Için Tüm Imkanlari Seferber Edecegiz'
Sivas TSO Baskani Zeki Özdemir öncülügünde, Meclis Baskani Osman Yildirim ve Baskan Vekili Mutlu Türkoglu, Istanbul’da bilgilendirme toplantilari ve ikili görüsmeler gerçeklestirdi.

Sivas’ta bulunan mevcut 5 Organize Sanayi Bölgesine de yeni yatirimlar gelmesi için bir dizi görüsmeler yapan Baskan Zeki Özdemir, özellikle Demirag OSB’nin gelisiminin hizli bir sekilde ilerledigini belirterek “Demirag Organize Sanayi Bölgemiz belli bir seviyeye ulasti, istenilen seviyeye ulasmasi için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Il il, ilçe ilçe yatirimciya giderek Sivas’taki organize sanayi bölgelerimizin imkanlarini anlatiyoruz. Burada uluslararasi yatirim yapan firmalarimizda var. Amacimiz, ilimizdeki sanayi yatirimlarinin çogalmasi, ihracatin artmasi ve istihdam olusturmak üzere seferberlik yapmaktir. Ziyaretlerimizde ilimize yapilabilecek yatirim ve destekler konusunda istisarelerde bulunduk. Sivas’taki issizlik sorununu çözmek ve sehre daha fazla yatirimci getirmek için tüm imkanlari seferber edecegiz. Bütün bu çalismalari yürütürken paydaslarimiz ve Sivas is dünyasi ile birlikte çalisacagiz” diye konustu.

Sivas TSO yönetimi, Istanbul ziyaretleri çerçevesinde Demirag Organize Sanayi bölgesinde yatirima baslayan ve yatirim planlari bulunan sanayicilerle bir araya gelerek sanayicilerin talepleri ve ihtiyaçlari konusunda görüs alisverisinde bulunuldu.
Kaynak: İHA