Milli Egitim Bakani Tekin Açiklamasi 'Kararlarimizda Ögretmenlerimizin Görüs Ve Önerilerini Dikkate Alacagiz'

Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin, “Alacagimiz kararlarin, herkesi memnun edecek, her kesimi mutlu etmesi gereken kararlar olmasina özel önem verecegiz. Bir karar alirken özellikle ögretmenlerimizin görüs, öneri ve elestirilerini dikkate alacagiz. Bunda herkesin müsterih olmasini isterim” dedi.

Milli Egitim Bakani Tekin Açiklamasi 'Kararlarimizda Ögretmenlerimizin Görüs Ve Önerilerini Dikkate Alacagiz'
Milli Egitim Bakani Tekin, Ankara’nin Gölbasi ilçesindeki Hacilar Ilkokulu ile Hacilar Ortaokulu’nu ziyaret etti. Ögretmenler odasinda ögretmenlerle bir araya gelen Tekin, ögretmenleri sadece yilda bir defa kutlanan Ögretmenler Günü’nde hatirlamayacaklarini belirterek, bundan böyle sik sik bir araya geleceklerini, her daim bir arada olacaklarini kaydetti.

Ögretmen, ögrenci, veli ve diger paydaslarla hep birlikte büyük bir egitim ailesi olduklarini vurgulayan Tekin, alacaklari kararlara ögretmen ve diger paydaslari dahil edeceklerini söyledi.



Merkezden herhangi bir karari dayatmayacaklarini kaydeden Tekin, "Alacagimiz kararlarin, herkesi memnun edecek, her kesimi mutlu etmesi gereken kararlar olmasina özel önem verecegiz. Bir karar alirken özellikle ögretmenlerimizin görüs, öneri ve elestirilerini dikkate alacagiz. Bunda herkesin müsterih olmasini isterim" degerlendirmesinde bulundu.

Bakan Tekin, bundan böyle okul ziyaretlerini daha sik yapacaklarini belirterek, "Yeni dönemde okul ziyaretlerimizi Ankara Gölbasi Hacilar Ilk ve Ortaokulu ile baslattik. Türkiye Yüzyili’ni insa edeceksek bunun merkezi kesinlikle okullar ve ögretmenler olacak. Arkadaslar sizi gerçekten çok seviyorum, insallah beraber tarihe not düsülecek isler yapacagiz" ifadelerini kullandi.

Daha sonra okulda sinif ziyaretlerinde bulunan Tekin, ögrencilerle sohbet etti ve herhangi bir ihtiyaçlari olup olmadigini sordu.

Bakan Tekin’e ziyaret programinda Gölbasi Kaymakami Erol Rüstemoglu da eslik etti.
Kaynak: İHA