Kursiyerlerin Yil Sonu Gösterisine Yogun Ilgi

Avcilar Belediyesi’nin kurslarinda egitim gören kursiyerler yil sonu gösterilerinde yeteneklerini sergiliyor. Izleyenlere keyif dolu anlar yasatan kursiyerler ilk 2 günde 2bin 200 seyirciyle bulustu.

Kursiyerlerin Yil Sonu Gösterisine Yogun Ilgi
Yil boyunca Avcilar Belediyesi Kültür-Sanat Kurslarinda 38 farkli bransta egitim alan 12 bin kursiyer mezun oldu. Kent ve Kültür evlerinde devam eden yil sonu etkinliklerinde 7’den 70’e tüm kursiyerler hünerlerini sergiliyor. Avcilar Belediyesi ve Avcilar Halk Egitim Merkezi isbirligiyle düzenlenen yil sonu etkinliklerinde; gitardan piyanoya, baglamadan kemana, halk danslarindan baleye kadar pek çok farkli dalda sahne alan kursiyerler izleyicilerden tam not aldi. Baris Manço Kültür Merkezi’nde vatandaslarin yogun katilim gösterdigi etkinliklerin ilk 3 gününde 3 bin seyirci unutulmaz anlar yasadi. Kursiyerlerin dikis, taki tasarim, ahsap, resim gibi el sanatlari branslardaki el emegi göz nuru ürünlerinin sergisinde yer aldigi etkinlikler 8 Haziran tarihine kadar devam edecek.

“Kültür ve sanatin gücüyle Avcilarimizi güzellestiriyoruz”

Kursiyerlerin yil sonu heyecanini paylasan Avcilar Belediye Baskani Turan Hançerli; “Kültür ve sanatin gücüyle Avcilarimizi güzellestiriyoruz. El sanatlarindan görsel sanatlara, müzik ve enstrüman kurslarindan kisisel gelisim kurslarina kadar 38 ayri bransta on binlerce komsumuzu kültür ve sanatla bulusturmanin mutlulugunu yasiyoruz. Kültür Merkezlerimiz dopdolu. Çocuklarimiz ve komsularimiz çok mutlu. Kültür ve sanatin her rengini yasatarak, sanatsever komsularimizin her zaman yaninda olacagiz” dedi.

Kaynak: İHA