Erzurum Agiz Ve Dis Sagligi Merkezi'nde Günlük 2 Bin Hastaya Hizmet Veriliyor

Erzurum Agiz ve Dis Sagligi Merkezi her gün yüzlerce vatandasa hizmet veriyor. Çevre illerden de hastalarin geldigi merkez, üçüncü poliklinigini Yildizkent semtinde açti.

Erzurum Agiz Ve Dis Sagligi Merkezi'nde Günlük 2 Bin Hastaya Hizmet Veriliyor
Dogu Anadolu Bölgesi’nin önemli saglik merkezlerinden biri olan Erzurum, ayni zamanda agiz ve dis sagligi noktasinda da önemli bir hizmeti yerine getiriyor. Erzurum Agiz ve Dis Sagligi Merkezi Bashekimi Dt. Erol Tusik, modern cihazlari ve güçlü teknolojik altyapisi ile Erzurum ve çevre illere hizmet ettiklerini ifade ederek, “Merkezimizde su anda 64 hekim arkadasimiz vatandaslarimiza hizmet veriyor. Semt polikliniklerimizle beraber hekim sayimiz su anda 72 oldu. Profesyonel bir anlayis ile mevcut kaynaklari etkili ve verimli kullanarak çagdas, güvenilir, zamaninda ve kolay ulasilabilir agiz ve dis sagligi hizmeti sunarak, hizmet kalitemizi en üst siralara tasimayi hedefliyoruz. Agiz ve dis sagligi hizmetlerimizde çagdas bilgi ve teknolojiyi kullanarak yeniliklerin öncüsü olup, topluma agiz ve dis sagligi hizmeti sunan kurumlar arasinda örnek kurum olmak vizyonu ile hareket ediyoruz” dedi.



“7 gün 24 saat esasiyla çalisiyoruz”

Günlük ortalama 2 bin hastaya agiz ve dis sagligi açisindan tedavi hizmeti verdiklerini vurgulayan Bashekim Tusik, “Hizmet kalitemizi en üst siralara tasimak için mevcut yasa ve yönetmelikler çerçevesinde hasta ve çalisan hak ve memnuniyetini ön planda tutarak, kalite bilinci ve ekip ruhu tasiyan personelimizle topluma agiz ve dis sagligi hizmetlerini kesintisiz sunuyoruz. 7 gün 24 saat esasina göre çalisiyoruz. Özellikle çocuklarimiz ve engelli bireylerimize yönelik kolaylastirici cerrahi müdahalelerimiz bulunmaktadir. Sadece Erzurum degil, çevre illerimizden de ragbet görüyoruz” diye konustu.



Palandöken’e yeni poliklinik açildi

Her zaman ulasilabilen hizmetin kendileri için önemli bir deger oldugunu ifade eden Bashekim Dt. Erol Tusik, “Sehir merkezinde bulunan Agiz ve Dis Sagligi Merkezimiz ile birlikte Dadaskent ve Ilica’da birer poliklinigimiz bulunmaktaydi. Geçtigimiz günlerde de Palandöken ilçemizde Yildizkent semtinde bir poliklinik açtik. Burada merkezimizde bulunan tüm hizmetler ayni sekilde verilmektedir. Poliklinikte 4 hekim arkadasimiz görev yapiyor. Bizim için hizmet kalitesi ve bunun devamliligi çok önemli” diye konustu.

Kaynak: İHA