DOSTEK Ögretmen Ve Ögrencileri 40 Günlük Staj Için Yurt Disina Çikiyor

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji (DOSTEK) ögretmen ve ögrencileri, Il Milli Egitim Müdürlügü’nün 2022 yili Mesleki Egitim Alaninda Erasmus Akreditasyonu projesinin yurt disindaki egitim etkinliklerine dahil olmanin heyecanini yasiyor.

DOSTEK Ögretmen Ve Ögrencileri 40 Günlük Staj Için Yurt Disina Çikiyor
DOSTEK Koleji Müdürü Saadettin Dumlu; 18 Haziran – 27 Temmuz 2023 tarihleri arasinda Avusturya’nin Viyana kentinde yapilacak olan 40 günlük staj faaliyetine katilmak üzere DOSTEK Koleji ögrencilerinin pasaport islemlerinin tamamlandigini belirtti.



Yurt disi egitimlerinin önemine deginen Saadettin Dumlu, okul egitimi ve mesleki egitim alaninda akreditasyonun önemine isaret ederek, “Erasmus+ Akreditasyon Programi, ögretmen ve ögrencilere uluslararasi egitim firsatlari sunarken, dil ögrenme, yurtdisinda egitim görme ve staj yapma gibi konularda kisisel gelisimlerine katki sagliyor. Erasmus+ Mesleki Egitim Programinda ise temel mesleki egitim alan ögrencilerin yurt disinda staj faaliyetleriyle mesleki becerilerini gelistirmeleri saglaniyor. Bu faaliyetlerle ögrenci ve ögretmenlerin uluslararasi egitim ortamlarinda deneyim kazanmalarini ve yeni perspektifler edinmelerini desteklenmektedir.” dedi.

Kaynak: İHA