Derince'de Kursiyerlerin El Emegi Ürünleri Görücüye Çikti

Derince Belediyesi Mesleki Egitim Kurslari’nda (DER-MEK) egitim gören kursiyerlerin el emegi göz nuru ürünlerinden olusan sergi ziyarete açildi.

Derince'de Kursiyerlerin El Emegi Ürünleri Görücüye Çikti
Derince Belediyesi’nin Ilçe Halk Egitim Müdürlügü ile birlikte kent genelinde kurslar açarak binlerce kisiye egitim imkani sagladigi DER-MEK’te yil sonu sergisi düzenlendi.

Bu yil 20 ayri bransta 168 kursta egitim gören 2 bin 25 kursiyerin el emegi, göz nuru eserleri için Yenikent Kültür Merkezi’nde program gerçeklestirildi.

Kursiyerleri ve usta ögreticileri tebrik eden Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, "Derince Belediyesi ve Halk Egitimi Merkezi is birligi ile düzenledigimiz sergimizde kurslarimizda hazirlanan el emegi, göz nuru eserleri bugün hep birlikte görecegiz. Derince Belediyesi olarak DER-MEK çatisi altinda açtigimiz kurslarla sizlerin yaninda olmaya devam ettik. DER-MEK bünyesinde bu yil 5 ayri kurs merkezinde 20 ayri bransta 168 kurs açtik. Yil içerisinde 2 bin 25 kursiyerimize egitim verdik. Kurslarimizda sosyal belediyecilik anlayisi içerisinde çok güzel eserler ortaya çikiyor. Bu çalismalarda emegi geçen tüm kursiyerlerimizi ve usta ögreticilerimizi kutluyorum. Bizler her zaman sizlerin yaninizda olmaya devam edecegiz" dedi.

Programa Derince Kaymakami Meftun Dalli, Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk, AK Parti Derince Ilçe Baskani Koray Merdan, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Nail Ekiz, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ali Osman Karabayir, Ilçe Halk Egitim Müdürü Abdulkadir Yardimci, Derince Belediye Baskan Yardimcisi Kemal Bayraktar, meclis üyeleri, mahalle muhtarlari, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluslarinin baskan ve yöneticileri, usta ögreticiler, kursiyerler ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA