Van Masterler'de Kan Degisimi

2013 yilinda kurulan ve kurucu baskanligini Zeki Yilmaz’in yaptigi Van Masterler Derneginin yeni baskani H. Ibrahim Koç oldu.

Van Masterler'de Kan Degisimi
Van Masterler Dernegi, büyük bir katilimla genel kurulunu gerçeklestirirken, tek liste halinde gidilen seçimde H. Ibrahim Koç, Van Masterler Dernegi Yönetim Kurulu Baskani oldu.

Göreve gelir gelmez yönetim kurulu üyeleri ile bir istisare toplantisi gerçeklestiren Baskan Koç, birlik ve beraberlik mesaji verdi. Elite World Van Hotel’de gerçeklestirilen toplantiya Baskan Yardimcisi Ergin Çiftçi, yönetim kurulu üyeleri Baris Meriç, Can Polat, Meriç Harman, Yunus Çiftçi, Oktay Ukay, Lezgin Hametoglu, Özcan Polater ve Ridvan Can, katildi.

Konusmasinda Van Masterler Dernegi Kurucu Baskani Zeki Yilmaz ve yönetimine tesekkür eden Koç, "Baskanlik görevini bana layik gördügünüz için siz degerli arkadaslarima tesekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Yeni yönetim olarak hep beraber güzel projeler hazirlayacagiz. Kongremiz hayirli olsun" dedi.

Van Masterler Derneginin yeni yönetiminde ise Ergin Çiftçi baskan yardimcisi, Baris Meriç muhasip, Özcan Polater sekreter, Ridvan Can basin sözcüsü, Enver Azbay, Alkan Ayhan, Can Polat, Lezgin Hametoglu, Oktay Aksoy, Enver Çiftçi ve Oktay Ukay asil üyelige, Meriç Harman, Volkan Bilginoglu ve Yunus Çiftçi yedek üyelige, Turgay Karatakin ve M. Emin Isik denetime, Eren Tübek, Bengin Çakay ve Emin Çalli ise divana seçildi.
Kaynak: İHA