Sarigöl'de 40 Gün Süren Voleybol Turnuvasi Tamamlandi

Sarigöl Ilçe Milli Egitim Müdürlügü tarafindan organize edilen ve 40 gün süren Kurumlararasi Voleybol Turnuvasi, yapilan final müsabakalari ile sona erdi.

Sarigöl'de 40 Gün Süren Voleybol Turnuvasi Tamamlandi
Sarigöl’deki 16 kurum ve mahallenin katildigi turnuva, halkin büyük ilgi duydugu ve coskulu bir etkinlige dönüstü. Centilmence geçen müsabakalar sonucunda Sarigöl Gürsoy Tarim takimi finalde sampiyonlugu gögüslerken, turnuvada Mimar Sinan Ilkokulu ikinci, Tirazlar Mahallesi takimi ise üçüncü oldu.

Sampiyonluk kupasini Sarigöl Belediye Baskani Necati Selçuk’un elinden alan Gürsoy Tarim Voleybol takimi büyük mutluluk yasarken turnuvanin ikincisi olan Mimar Sinan Ilkokulu’nun kupasini da Sarigöl Belediye Baskani Necati Selçuk takdim etti.

Üçüncü olan Tirazlar Mahallesi voleybol takiminin kupasini ise turnuvayi düzenleyen Ilçe Milli Egitim Müdürü Cezmi Yildirak verdi.

Cezmi Yildirak turnuvadaki gayelerinin voleybolu sevdirmek ve kurumlarla halkin bütünlesmesi oldugunu belirterek "Bunu da basardigimiza inaniyoruz." dedi.

Yildirak düzenlenen voleybol turnuvasinin 40 gün dostluk kardeslik ve centilmenlik içersinde geçtigini ve Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi kapali spor salonunu taraftarlara doldugunu da sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA