Sabanci Ögrencilerinden Alkislik Performans

Sabanci Ortaokulu’nda Ingilizce Ögretmeni Fatma Çaldiran yönetiminde 5. Sinif Ögrencileri Türkçe ve Ingilizce skeçleriyle seslendirdikleri sarkilarla aileleri büyüledi.

Sabanci Ögrencilerinden Alkislik Performans
Erzurum Sabanci ortaokulu 5. sinif ögrencileri eglenceli Ingilizce ve Türkçe sarkilariyla skeçleriyle davetler ile ailelere unutulmaz anlar yasatti. Sarkilari Ingilizce seslendiren ve skeçleriyle büyüleyen ögrenciler, basarili performanslariyla alkis aldi.

Ingilizce Ögretmeni Fatma Çaldiran yönetiminde gerçeklestirilen etkinlikte 5. Sinif ögrencileri, Ingilizceyi oyun ve oyuncaklarla yaparak, yasayarak ögrenme serüvenini gösteriye dönüstürdüler. Çocuklarin Ingilizce oyunlari ve sarkilari veliler tarafindan coskuyla izlendi.

Dünya masallarinin müzikal seklinde canlandirilmasi Ingilizce, Italyanca ve Türkçe sarkilarin koro halinde söylenmesi 5. Sinif ögrencileri tarafindan basariyla gerçeklestirildi.

Ögrencilerin, gösterisi ayakta alkislandi. Okul Müdür Yardimcisi Gökmen Saki’nin de izledigi programda Okul Müdürü Ihsan Akpinar, bu önemli ve eglenceli programa emegi geçen Ingilizce ögretmeni Fatma Çaldiran, Bilisim ve Teknoloji ögretmeni Cemal Mag, ögrencilerle velilerine tesekkür etti.

Ingilizce ögretmeni Fatma Çaldiran da, basarili performanslarindan ötürü ögrencileri tebrik etti.
Kaynak: İHA