Mamakli Hanimlar Hünerlerini Konusturdu

Mamak Belediye Baskani Murat Köse, Nene Hatun Aile Merkezi ve Tenzile Erdogan Aile Merkezi’nin hazirlamis oldugu sergileri gezdi.

Mamakli Hanimlar Hünerlerini Konusturdu
Mamak Belediyesi’nin 19 Aile Merkezi’nin yil sonu sergilerinde Mamakli hanimlarin el emekleri göz dolduruyor. Her gün iki aile merkezinde sergi açilisi yapiliyor.

Mamak Belediye Baskani Murat Köse, Nene Hatun Aile Merkezi ve Tenzile Erdogan Aile Merkezi’nde de sergilerin açilisini yapti. Hanimlarin el emegi göz nuru eserlerini tek tek inceleyen Baskan Murat Köse, kendilerine emeklerinden dolayi tesekkür etti ve “Bizler, sizlerin ortaya çikardigi bu eserlerle gurur duyuyoruz. Gerçekten aile merkezlerine açmakta ne kadar dogru bir karar almisiz, bunu görmüs oluyoruz. Ben katkilariniz, emeklerinizden dolayi hepiniz tebrik ediyorum” dedi.

Kursiyer hanimlar ise, Mamak Belediyesi’ne ve Mamak Belediye Baskani Murat Köse’ye kendilerine sagladiklari imkanlardan dolayi tesekkür etti.

Sergilerde hanimlar, dikis nakis, rölyef, boyama, oya, oyuncak yapimi ve sanatin birçok dalinda eserler ortaya çikardi. Sergiyi gezenler, eserlere hayran kaldi.

Mamak Belediye Baskani Murat Köse, aile merkezlerinde yer alan özel egitim ögrencilerini ve oyun odalarini da ziyaret ederek, çocuklarla yakindan ilgilendi.
Kaynak: İHA