Kirazlidere Ile Andik Deresi Bölgesi Arasina Asfalt Yol

Isparta Belediyesi, uzun yillardir atil durumda bulunan Andik Deresi Bezirgan Selalesi bölgesini yeniden canlandirmak için çalismalarini sürdürürken, bölgenin Kirazlidere ile entegre edilmesi için açilan yolda asfalt çalismasi gerçeklestiriliyor. Kirazlidere ile Andik Deresi bölgesini birbirine baglayan yola daha sonra renkli baskili asfalt uygulanacak.

Kirazlidere Ile Andik Deresi Bölgesi Arasina Asfalt Yol
Isparta Belediyesi, yillardir atil hade bulunan Andik Deresi Bezirgan Selalesini sehre yeniden kazandirmak için yogun bir çalisma yürütüyor. 40 bin metrekarelik alanda baslatilan çalismalar tüm hiziyla devam ederken, vatandaslarin sehirden uzak doganin içerisinde rahat bir nefes alabilecegi bir alan olusturuluyor. Andik Deresi Bezirgan Selalesi bölgesinde yeniden düzenleme çalismalari tüm hiziyla sürerken, sehrin cazibe merkezlerinden biri olan Kirazlidere ile de entegre edilmesi için de açilan yol asfaltlaniyor. Kirazlidere’den Andik Deresi bölgesine inen yolda ilk olarak altyapi çalismasi gerçeklestirildi.

Bu çalismanin ardindan asfaltlama çalismalari basladi.

Asfaltlamanin tamamlanmasinin ardindan Kirazlidere bölgesinde oldugu gibi renkli baskili asfalt uygulamasi yapilacak. Çalismalarin tamamlanmasiyla Kirazlidere ile Andik Deresi Bezirgan Selalesi bölgesi bu yol ile birbirine entegre edilmis olacak.
Kaynak: İHA