Isparta Belediyesi Tarafindan Evinin Çatisi Yenilenen Kadin Açiklamasi 'Belediyemiz Kimsesizlerin Kimsesi'

Isparta Belediyesi engelli kiziyla yasayan Keziban Eryilmaz’in talebi üzerine evlerinin kötü durumda olan çatisini yeniledi. Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’e tesekkür eden Eryilmaz, “Böyle bir belediye her yerde bulunmaz. Bir telefonla gelip, talep edileni yerine getirmek güzel bir olay. Belediyemiz kimsesizlerin kimsesi” dedi.

Isparta Belediyesi Tarafindan Evinin Çatisi Yenilenen Kadin Açiklamasi 'Belediyemiz Kimsesizlerin Kimsesi'


Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, engelli vatandaslardan gelen talepleri geri çevirmiyor, onlarin hayatlarini kolaylastiran adimlarla ilgili gerekli talimatlari veriyor. Bugüne kadar çok sayida engelli vatandasa yeni ev yapilirken, evlerinin içerisinde hayatlarini daha kolay sürdürmeleri için gerekli tadilat çalismalari gerçeklestirildi.

Talepler dogrultusunda Isparta Belediyesi tarafindan engelli vatandaslarin talepleri yerine getirilmeye devam ediliyor.

Davraz Mahallesi 3946 Sokak’ta engelli kiziyla yasayan Keziban Eryilmaz, evinin çatisinin eski ve kötü durumda olmasi dolayisiyla yenilenmesi konusunda belediyeye talepte bulundu. Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in talimatlari dogrultusunda evin çatisinin kiremitleri degistirilerek tadilattan geçirildi. Evinin çatisinin yenilenmesinden dolayi Baskan Basdegirmen’e tesekkür eden Eryilmaz, Isparta Belediyesi’nin bir telefonla gelip, gerekli çalismalari yaptigini söyledi.

Eryilmaz, “Belediyemizden Allah razi olsun. Engelli komsularimizin evlerini de yaptilar. Böyle belediye her yerde bulunmaz. Bir telefonla gelip, talep edileni yerine getirmek güzel bir olay. Belediyemiz kimsesizlerin kimsesi. Belediye Baskanimiza çok tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA