Hamile Yegenini Öldürüp Kaçmisti Açiklamasi Yakalanarak Cezaevine Gönderildi

Kocaeli’de tartistigi yegenine kursun yagdirarak öldüren, 9 yasindaki çocugu da yaralayan sahsin kaçisi çok sürmedi. Yakalanarak ifadesi alinan sahis, çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hamile Yegenini Öldürüp Kaçmisti Açiklamasi Yakalanarak Cezaevine Gönderildi


Olay, pazar günü gece saatlerinde Kandira ilçesi Akdurak Mahallesi, Akçakayran mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aydin Ç. ile yegeni Ipek Ç. (22) arasinda henüz bilinmeyen bir sebeple tartisma çikti. Tartismanin büyümesi üzerine Aydin Ç. silahina sarilarak ates etti. 3.5 aylik hamile olan Ipek Ç. ile yaninda bulunan 9 yasindaki akrabasi Azat O. yaralandi. Yaralilar kanlar içinde yere yigilirken Aydin Ç. olay yerinden kaçti. Hastaneye kaldirilan Ipek Ç. yapilan tüm müdahaleye ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Tutuklandi

Polislerin çalismasi neticesinde olaya iliskin Aydin Ç. ile S.Ç. isimli sahis saklandigi yerden yakalandi. Gözaltina alinan sahislar ifadeleri sonrasinda adliyeye sevk edildi. Savci karsisina çikan sahislardan Aydin Ç. tutuklanarak cezaevine gönderilirken S.Ç. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA