Dereceye Giren Ögrenciler Ödüllendirildi

Üniversiteye hazirlanan ögrencilerin deneme sinavi talebini karsilayan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, binlerce ögrencinin katildigi ücretsiz deneme sinavinda dereceye giren ögrencilere çesitli ödüller verdi.

Dereceye Giren Ögrenciler Ödüllendirildi
Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, gençlik kütüphanesi ziyaretinde Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’na (YKS) hazirlanan ögrencilerin ücretsiz deneme sinavi talebine yönelik aninda çalisma baslatmisti. Binlerce ögrenci, alaninda uzman egitmenlerin gözetiminde Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’na yönelik yapilan deneme sinavlarina katilim sagladi. Sinavlarda dereceye giren ögrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde gerçeklestirilen ödül törenine; Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Sehitkamil Belediye Baskan Yardimcisi Fatih Ermeydan, ögretmenler, ögrenciler ve veliler katildi.

Baskan Ridvan Fadiloglu; TYT sinavda 1. olan ögrencilere tablet ve powerbank, 2. olan ögrencilere bisiklet ve powerbank, 3. olan ögrencilere kulaklik ve powerbank armagan etti. Baskan Fadiloglu, AYT sinavi sayisal, esit agirlik ve sözel bölümlerinde 1. olan ögrencilere tablet ve powerbank, 2. olan ögrencilere bisiklet ve powerbank, 3. olan ögrencilere kulaklik ve powerbank hediye etti.

Milletin imkanlari, milletin evlatlarina hizmet ediyor

Programda konusan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, su ifadeleri kaydetti: “Sehitkamil Belediyesi olarak Milli Egitim Müdürlügümüz ile yapmis oldugumuz çalismalarda, ögrencilerimizin deneme sinavini çok siki tutmaya çalisiyoruz. Çünkü ne kadar çok antrenman yapilirsa basari da o oranda artiyor. Kütüphaneleri ziyaret ettigimizde böyle bir talep geldi. Kütüphanelerimizde de böyle bir islem olsun, denince sag olsun arkadaslarimizla bu durumu istisare ettik. Kütüphanelerimizi de bu sisteme dahil edelim, dedik. Yaklasik 16 bin ögrencimizin katildigi bir etkinlik. Motivasyonu arttirabilmek adina çam sakizi çoban armagani böyle bir hediye organizasyonumuz oldu. Bizim için çok önemli. Özellikle egitim noktasinda tüm arkadaslarimizin vermis oldugu destekler için ben yürekten tesekkür ediyorum. Milletin imkanlari, milletin evlatlarina hizmet ediyor. En iyi sekilde ögrencilerimizin egitim noktasinda yolunu açabilmek adina her türlü gayreti gösteriyoruz. Allah razi olsun, bu konuda velilerimizin destegi için de tesekkür ediyoruz. Hocalarimizin özverili çalismalari neticesinde insallah ögrencilerimizin de hakkina hayirlisi olsun. Rabbim, ögrencilerimizin gönlündekini nasip etsin.”
Kaynak: İHA