Denizli Okul Korolari Festivali Basladi

DENIZLI – Denizli’de Pamukkale Ilçesi Tekkeköy Ortaokulu koordinesinde bu sene ikincisi gerçeklestirilen Denizli Okul Korolari Festivali yapilan açilis programi ile basladi.

Denizli Okul Korolari Festivali Basladi


Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde yapilan Korofest Denizli’nin açilisina Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici, Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, Kültür ve Turizm Il Müdürü Turhan Veli Akyol, okul müdürleri, ögretmenler, ögrenciler ve davetliler katildi.



Korofest Denizli Okul Korolari Festivali açilis konusmasi yapan Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici, “2022-2023 egitim-ögretim yilinin sonuna yaklasiyoruz. Yilsonu etkinliklerimizin de sehrimizin dört bir kösesinde devam ediyor. Egitimde marka sehir Denizli derken; çalismalarimizi okul öncesinden ortaögretime kadar bütüncül bir bakis açisi ile akademik, sosyal, kültürel, sportif ve sanat etkinliklerinde birlikte yürütüyoruz. Gençlerimiz hayalleriniz olsun ve hayallerinizin pesinden kosun. Tüm bunlari yaparken hepinizin bir hobisi olsun. Tekkeköy Ortaokulumuzun bizleri müzikle bir araya getirdigi etkinligin bu yil ikincisini gerçeklestiriyor. Her yil festivalimizin etki alani genisliyor ve ilimiz sinirlarini da asiyor. Tüm bunlar bir ekip isidir. Böylesine güzel bir etkinlik yaptigi için okulumuzu tebrik ediyorum. Tekkeköy Ortaokulu’nun böylesine prestijli bir çalismada var olmasi, orada güzel seylerin yapildiginin da aslinda önemli bir göstergesidir. Kiymetli Okul Müdürünü, degerli ögretmenlerimizi ve ögrencilerimizi cani gönülden tebrik ediyorum” dedi.



Sabah açilis programi ile baslayan ve 2 gün sürecek Okul Korolari Festivali’ne 35 ayri koro çerçevesinde toplamda 1300 korist katildi.

Ulusal bir etkinlik olma yolunda ilerleyen ve bu sene ikincisi gerçeklestirilen KoroFest Denizli etkinligine Izmir, Antalya ve Yalova illerinden 3 koroda dahil oldu.
Kaynak: İHA