Cumhurbaskani Erdogan'in Zaferini 25 Kilo Baklava Dagitarak Kutladi

Kocaeli’de esnaf Burhanettin Okumus, Recep Tayyip Erdogan’in yeniden cumhurbaskani seçilmesini vatandaslara 25 kilo baklava dagitarak kutladi.

Cumhurbaskani Erdogan'in Zaferini 25 Kilo Baklava Dagitarak Kutladi
Kocaeli’nin Izmit ilçesinde mobilyacilik yapan esnaf Burhanettin Okumus, Recep Tayyip Erdogan’in yeniden cumhurbaskani seçilmesini kutladi. Okumus, is yerinin önünde vatandaslara 25 kilo baklava dagitti.

Türkiye’nin zorlu bir seçim sürecini geride biraktigini söyleyen Burhanettin Okumus, "Türkiye için zor bir seçimdi, biz esnaf olarak bu devamliligin sürdürülmesinden yanaydik. 21 yil boyunca ülkemize büyük hizmetleri olan Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in basimizdan gitmesini istemiyorduk. Millet olarak sandiga gittik ve irademizi bu yönde ortaya koyduk. Türkiye’nin kazanimlarinin heba olmamasi adina Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in seçimi kazanmasi için çok dua ettik. Kazanmasi halinde esnaf arkadaslarimiza da söz vermistim. Allah’in izniyle de seçimler Cumhurbaskanimizin zaferi ile sonuçlandi. Biz de bu sözümüzü yerine getirdik. Tatli yiyelim tatli konusalim misali. Hem esnaf arkadaslarimiza, hem de vatandaslarimiza isletmemizin önünde tatli dagittik" dedi.

Kaynak: İHA