Atik Aktarma Istasyonu Ögrencilerin Ödev Konusu Oldu

Gölcük Belediyesi Kati Atik Aktarma Istasyonu, ögrencilerin dönem ödevi konusu oldu. Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, ödevini hazirlayan ilkokul ögrencilerine tesisi gezdirerek, çalismalar hakkinda bilgiler verdi.

Atik Aktarma Istasyonu Ögrencilerin Ödev Konusu Oldu
Ilçenin atiklarini düzenli bir sekilde toplayarak geri dönüsüm sürecine sokmak ve tasarruf saglamak amaciyla kurulan Gölcük Belediyesi Kati Atik Aktarma Istasyonu, ögrencilerin dönem ödevi konusu oldu. Degirmendere Atatürk Ortaokulu 5-A sinifi sinif ögrencilerini ve ögretmenlerini tesiste karsilayan Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, ögrencilerle yakindan ilgilendi. Baskan Sezer, sorularini tek tek cevapladigi ögrencilere tesis ve atik yönetimi hakkinda ögrencilere bilgiler verdi.

Tesis sayesinde Gölcük Belediyesi’nin hem zamandan hem de maddi olarak büyük tasarruf sagladigini anlatan Baskan Sezer, bu sayede çöp toplama araçlari ile ilçede daha fazla hizmet üretme imkanina kavustuklarini söyledi.

Ziyarette ögrencilere Temizlik Isleri Müdürlügü’nün yeni binasini da gezdirerek bilgiler veren Baskan Sezer, çocuklara çevre bilincinin erken yaslarda kazandirilmasinin da büyük bir öneme sahip oldugunu vurguladi.
Kaynak: İHA